دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فضائلی:

آیا مالک تلگرام عاشق ایرانیان است؟

مهدی فضائلی کارشناس ارشد رسانه گفت: مشکل نظام با تکنولوژی پیام‌رسان خارجی نیست، بلکه با تلگرام است. آیا «پاول دورف» عاشق مردم ایران شده تا به نفع آنها کاری کند و هر روز هم خدمات برتری را به سایر خدماتش اضافه کند؟!
کد خبر : 278752

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، نشستی با موضوع جامعه و فیلترینگ تلگرام عصر روز گذشته (دوشنبه 17 اردیبهشت) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد. در این نشست مهدی فضائلی مدیرعامل اسبق خبرگزاری فارس، نعمت‌الله فاضلی دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و حسن نمک‌دوست استاد علوم ارتباطات حضور داشتند.


فضائلی در این نشست ضمن انتقاد از صحبت‌های فاضلی گفت: اگر پاول دورف هم اینجا بود به این خوبی نمی‌توانست از تلگرام دفاع کند. من با این قسمت از حرف‌هایتان موافقم که جامعه ما از اندیشمندان به دور است، اما در چند بخش اتهام‌هایی در صحبت‌هایتان بود که در نقض آن نمونه‌هایی می‌آورم. شما گفتید که 40 سال است که نتوانسته مصلحت خودش را با مردم همراه کند، به نظر شما نظامی که 40 سال نتوانسته این کار را کند از روز اولش تا امروز، یکی از کارآمدترین نظام‌های دنیا نبود. یک نظام بدون همراهی مردم چطور می‌تواند ادامه دهد و ما این همراهی را در جنگ 8 ساله دیدیدم. آیا می‌شد بدون حضور مردم جنگ را اداره کرد؟


وی در همین زمینه ادامه داد: 40 سال است که انتخابات برگزار می‌شود و در هر دوره بالای متوسط شرکت‌کننده داشتیم. با بخشی از حرف‌های شما موافقم درباره اینکه در برخی اوقات نظام نتوانسته کارهایی انجام دهد، اما سؤالم این است که فتنه 88 و آشوب دیماه 96 چطور خاتمه یافت؟ در تمام این اتفاقات مردم پایان‌بخش ماجرا بودند.


فضائلی خطاب به فاضلی گفت: شما ادعا کردید که تلگرام برساخت آگاهی دارد و به همین دلیل فیلتر شده، من سوالی دارم که آیا پاول دورف عاشق مردم ایران شده تا به نفع آنها کاری کند و هر روز هم خدمات برتری را به سایر خدماتش اضافه کند که در هیچ پیام‌رسان دیگری در دنیا نیست؟! امروز که نظام تصمیم گرفته تلگرام را فیلتر کنند با بخش سایفون جلسه می‌گذارند و بعد می‌بینیم که موفق نمی‌شوند.


مدیرعامل اسبق خبرگزاری فارس در ادامه بیان داشت: نمی‌دانم این ادعاها از کجا نشأت می‌گیرد که دوستان دانشگاهی‌مان آن را بیان می‌کنند! نظامی که در انتخابات ریاست جمهوری مناظره‌هایی برگزار می‌کند، آیا می‌شود نخواهد حقیقت را به مردم بگوید؟ نظامی که از آگاهی مردمانش بترسد، چنین جلسه‌ای برگزار نمی‌کند.


وی با اشاره به بخش دیگری از حرف‌های فاضلی درباره عدم اعتماد مردم به پیام‌رسان سروش نیز گفت: باید بگویم تا امروز بیش از 10 میلیون کاربر در پیام‌رسان سروش فعالیت دارند و شاید اگر سایر پیام‌رسان‌ها را هم به این تعداد اضافه کنیم به 15 میلیون نفر برسند.


فضائلی در پایان صحبت‌هایش با اشاره به اینکه نظام غیر از تلگرام هیچ پیام‌رسان خارجی دیگری را محدود نکرده است، گفت: مشکل نظام با تکنولوژی پیام‌رسان خارجی نیست، بلکه با تلگرام است که یک برند در این تکنولوژی است، اگر یک پیام‌رسان بتواند نیاز ارتباطی مردم را فراهم کند، کوچ گسترده‌تری از تلگرام به سمت آنها صورت خواهد گرفت.


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب