دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1397 - 15:42
اختصاصی آنا/

ماموریت جدید سردار فضلی چیست؟

یک منبع آگاه از احتمال انتصاب سردار سرتیپ علی فضلی به فرماندهی دانشکده افسری دانشگاه جامع امام حسین خبرداد.
کد خبر : 273859

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، از احتمال انتصاب سردار سرتیپ علی فضلی به فرماندهی دانشکده افسری دانشگاه جامع امام حسین(ع) خبرداد.


این مقام آّگاه گفت: قرار است سردار فضلی در این سمت به تربیت کادر آینده سپاه برای ورود نیروهای خبره به این نهاد انقلابی اهتمام داشته باشد.


به گزارش آنا، سردار سرتیپ علی فضلی پس از سال‌ها خدمت در سازمان بسیج مستضعفین 27 فروردین سال جاری با این نهاد انقلابی وداع کرد.


سردار علی فضلی علی فضلی در سال ۱۳۴۰ در شهر تویسرکان دیده به جهان گشود و در هفت سالگی به همراه خانواده به تهران آمد. وی در سال 1358 مدرک دیپلم خود را اخذ کرد و از همان زمان به عضویت سپاه پاسداران درآمد.


فضلی پس از اتمام دوره آموزشی برای مقابله با ضد انقلاب راهی خرمشهر شد و با پایان یافتن موضوع خلق عرب در خوزستان، برای ماموریت سنگین‌تری عازم کردستان شد و مدتها در کنار سایر رزمندگان به درگیری با دموکرات‌ها مشغول بود. در مامویت سوم و در دوران دفاع مقدس به خوزستان برگشت و در عملیات‌های متعددی به نبرد با دشمن متجاوز بعثی پرداخت. او در عملیات والفجر هشت از ناحیه چشم مجروح شد. وی در آزادسازی خرمشهر نقش موثر داشت و در چند موقعیت محدود هم فرماندهی لشکر 27 محمد رسول الله (ص) را بر عهده گرفت. فرماندهی لشکر المهدی و 10 سید الشهداء نیز از افتخارات وی است که در میان بسیجیان و رزمندگان به حاج علی فضلی معروف است.


سردار علی فضلی با پایان جنگ تحمیلی مفتخر به دریافت درجه از سوی فرماندهی کل قوا گردید و به عنوان جانشین سازمان بسیج مستضعفین مشغول به فعالیت شد. روحیه بسیجی و اقتدار در برخورد با دشمنان انقلاب را می‌توان دو ویژگی منحصربفرد او دانست.


فرمانده کل سپاه در تقدیر از سردار سرتیپ فضلی می‌گوید: وجود برادرانی مثل سردار فضلی که از دوران خون و آتش عبور کرده‌اند، برای سپاه غنیمت است و ما از تجربیات ایشان در یکی از مراکز علمی سپاه بهره خواهیم برد. این درخواست ما از سردار غیب پرور بود که فضلی را از این سمت آزاد کند.


سردار فضلی همچنین «معاونت عملیات فرماندهی کل سپاه»، «فرماندهی سپاه سیدالشهدا استان تهران»، «جانشین سازمان بسیج مستضعفین»، «ریاست ستاد راهیان نور کشور» و «فرماندهی قرارگاه آمادگی رزمی امام هادی علیه السلام در سازمان بسیج مستضعفین» را در کارنامه خود دارد.


باراک اوباما بعد از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2012، در اولین حرکت سیاست خارجی خود در تاریخ 18 آبان سال 1391 (8 نوامبر سال 2012) چهار نفر از مسئولان نظام جمهوری اسلامی را به بهانه نقض حقوق بشر، عدم آزادی بیان و محدودیت های اینترنتی و ارتباطی در ایران، به لیست تحریم شدگان آمریکا اضافه کرد که نام سردار سرتیپ علی فضلی هم در این لیست قرار داشت.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب