اعلام اهداف کلان مجموعههای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 97
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا زمانیزاده در نشست روسای پژوهش و فناوری استانهای دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، کاربردی کردن پایان نامهها را از اولویتهای حوزه پژوهش و فناوری دانست.
وی اظهار کرد: افزایش سرانه تولید علم، ارتقای توانمندی اعضای هیات علمی، افزایش طرحهای تحقیقاتی و گسترش همکاریهای بینالمللی، افزایش حضور اعضای هیات علمی در کنفرانسهای معتبر و ارائه فرصتهای مطالعاتی همسو با سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی جزو اهداف حوزه پژوهش و فناوری در سال 1397 است.
زمانی زاده افزود: ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح ملی و بینالمللی در نظامهای رتبهبندی چشماندازی است که با توجه به توانمندیها و ظرفیتهای موجود، دور از دسترس نیست و برای تحقق این چشمانداز باید دانش و مهارتهای نوین در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به کار گرفته شود و سطح کیفیت فعالیتهای دانشگاهی ارتقا یابد که با تمام توان در این راه حرکت خواهیم کرد.
زمانیزاده پژوهشهای بنیادی و کاربردی، تولید کتاب و مقالات بینالمللی، افزایش سهم دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم، ارتقاء سطح کیفی آموزش و تولیدات علمی اعضای هیأت علمی و همچنین تقویت و تحکیم مناسبات و کارکردهای فرهنگی در حوزه پژوهش را از دیگر اولویتهای این حوزه دانست.
بزرگترین منبع تولید ثروت از دانش در اختیار دانشگاه آزاد است
دکتر مرتضی موسی خانی سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه قابلیتهای فردی و مهارتهای کارآفرینی و تبدیل شدن پارک به سازمان یادگیرنده را از استراتژیهای پارک علم و فناوری عنوان کرد و افزود: ایجاد اکوسیستم پویای کارآفرینی، دانشگاه استارتآپی و توسعه پردیسهای پارک از دیگر راهبردها است.
وی بازگشت فارغ التحصیلان به دانشگاه و پارک و بازارگشایی، نامداری و جذب ذینفعان علاقهمند را از دیگر استراتژیهای پارک علم و فناوری نام برد.
دکتر موسی خانی به 7 میلیون دانشجو و دانش آموخته در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: این نیروی انسانی تحصیلکرده بزرگترین منبع تولید ثروت از محل دانش را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار می دهد.
سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید با برنامه ریزی و تلاش مضاعف اقتصاد این دانشگاه را از شهریه خارج کنیم و در اقتصاد کشور سهم بسزایی ایفا کنیم و ان شاءالله در آینده نزدیک اقتصاد کشور بجای اتکا به نفت، حاصل از صادرات تکنولوژی، صادرات نرم افزار و تکنولوژی های پیشرفته باشد.
تشکیل گروههای پژوهشی با جذب نخبگان
دکتر محمدرضا اردکانی معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این پژوهشگاه باید ارزش افزوده داشته باشد و ضمن پرهیز از موازی کاری جایگاهی برای پژوهش های پیشرفته باشد.
وی افزود: باید با جذب شبکه نخبگان علاوه بر ورود به حل مشکلات ملی، در بعضی از موضوعات گروه های پژوهشی تشکیل دهیم.
اردکانی درخصوص مأموریت پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: ایجاد و ارتقاء جایگاه برتر دانشگاه آزاد اسلامی در علوم و فناوری های پیشرفته به منظور توسعه اقتصادی دانشگاه و تولید ثروت برای کشور مأموریت اصلی این پژوهشگاه است.
انتهای پیام/