دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۵ عاملی که سبب خالی شدن باتری موبایل می‌شود

هیچ‌چیزی بدتر از دیدن هشدار اتمام باتری موبایل در جایی نیست که به هیچ‌گونه منبع شارژی دسترسی ندارید.
کد خبر : 271884

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، با اینکه بیشتر اسمارت‌فون‌های امروزی گزینه‌ای برای مصرف بهینه انرژی دارند و تا حد زیادی به عمر باتری‌هایشان افزوده شده است، اما همچنان پیش می‌آید که در مواقع ضروری، دست کاربر در حنا می‌ماند و هیچ‌کاری جز مشاهده خاموش شدن تلفنش نمی‌تواند انجام دهد.


اگر اهل سفر و گردش هستید، احتمال اینکه یک روز کامل در دل جنگل یا کنار ساحل باشید و به برق، پاوربانک یا دیگر منابع انرژی دسترسی نداشته باشید زیاد است. بنابراین لازم است برای حل معضل خاموش شدن موبایل خود چاره‌ای بیندیشید.


در این راستا می‌توانید با انجام چند کار بسیار ساده تا حد زیادی از چنین پیشامدی پیشگیری کنید. در وهله اول باید بدانید چه عواملی سبب مصرف باتری می‌شوند و با غیرفعال کردن آنها در مواقع غیرضروری، به افزایش عمر باتری تلفن همراه خود کمک کنید.


برای شناخت 5 نمونه از رایج‌ترین عوامل موثر در کاهش باتری موبایل در ادامه با ما همراه باشید.


1- آپدیت‌شدن تلفن همراه


پس از به‌روزرسانی شدن سیستم‌عامل متوجه خواهید شد که باتری موبایل بسیار سریع‌تر از قبل خالی می‌شود. البته این امر بیشتر در مورد گوشی‌های آیفون مصداق دارد. بیشتر کاربران این برند از موبایل‌ها، از مواجه شدن با این مشکل پس از بروزرسانی شکایت دارند.


دلیل این امر این است که همیشه پس از هر بروزرسانی، همه تنظیمات برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها به حالت کارخانه‌ای باز خواهند گشت. بنابراین لازم است خودتان به‌صورت دستی دوباره تنظیمات گوشی را تغییر دهید.


2- اپلیکیشن‌هایی که در پس‌زمینه همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند


پس از تغییر دادن تنظیمات اپ‌های موبایل، در بخش باتری یک نگاهی بیندازید و ببینید دقیقا چه برنامه‌هایی بیشتر از بقیه باتری مصرف می‌کنند. اگر اپ‌هایی که مصرف انرژی بالایی دارند در فهرست آنهایی باشند که در زمینه همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند، باید گزینه فعالیت در بک گراند را خاموش کنید. به این صورت فقط وقتی به صورت دستی آن را آپدیت کنید، فعال است و در نتیجه انرژی کمتری مصرف می‌شود.


به‌طور مثال، می‌توانید آپدیت اتوماتیک جی‌میل را خاموش کنید تا هر زمان که خودتان وارد برنامه می‌شوید، به‌روزرسانی کند. به این ترتیب باتری کمتری مصرف خواهد شد.


3- استفاده از سرویس مکان‌یابی


سرویس لوکیشن گوشی از آنجا که همیشه روشن است، باتری بسیار زیادی مصرف می‌کند. دلیلش هم این است که دایما باید بروزرسانی شود و در اتصال دایمی با جی‌پی‌اس است. با خاموش کردن سرویس مکان‌یابی موبایل، یا تغییر تنظیمات آن به صورتی که فقط در زمان استفاده دستی، آپدیت شود می‌توانید از عمر طولانی‌تر باتری بهره‌مند شوید.


4- روشن ماندن بلوتوث در تمام طول روز


روشن بودن بلوتوث نیز همچون موارد ذکر شده در بالا سبب کاهش عمر باتری می‌شود. اگر بنا به هر دلیلی، از اتصال به اسپیکر گرفته تا دستبند سلامتی از بلوتوث موبایل خود استفاده همیشگی دارید، باید بدانید که با غیرفعال کردن حالت اتوماتیک می توانید برای زمان طولانی‌تری از موبایل خود استفاده کنید.


به گزارش کمپانی اپل، تا حد امکان از وای‌فای به‌جای اینترنت سیم‌کارت استفاده کنید زیرا باتری کمتری مصرف می‌کند. همچنین، در مکان‌هایی که سیگنال ضعیف است یا اصلا اینترنت آنتن ندارد، تلفن خود را روی حالت پرواز قرار دهید تا از مصرف بیهوده باتری و تحلیل رفتن آن پیشگیری شود.


5- زیاد بودن نور صفحه‌نمایش


مشخص‌ترین تنظیماتی که منجر به کاهش میزان باتری موبایل می‌شود، روشنایی بیش از حد صفحه نمایش است. تا حد امکان نور نمایشگر را در پایین‌ترین حالت قرار دهید و از گزینه تنظیم خودکار روشنایی صفحه‌نمایش بر اساس شرایط نوری محیط بهره بگیرید.


قرار دادن گوشی روی حالت مصرف بهینه انرژی نیز به‌صورت خودکار، نور نمایشگر را کم می‌کند.


همچنین بد نیست بدانید که روشن شدن نمایشگر به ازای هر نوتیفیکیشنی که می‌آید نیز سبب تحلیل رفتن باتری می‌شود. پس نوتیفیکیشن اپ‌های غیر ضروری را غیرفعال کنید.


منبع: روزیاتو


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب