دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 فروردين 1397 - 10:54
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

احتمال سکته مغزی در دوران بارداری افزایش می‌یابد

رئیس بیست و پنجمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران با اشاره به اینکه به دلیل تغییرات انعقادی خون در بارداری، احتمال سکته مغزی در زنان باردار نسبت به سایر زنان جوان با شرایط عادی بیشتر است، گفت: این احتمال در زنان باردار مبتلا به برخی بیماری‌های روماتولوژیک یا بیماری‌های قلبی بیشتر است.
کد خبر : 270258

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر ناهید بلادی مقدم در آستانه برگزاری بیست و پنجمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران اظهار کرد: این کنگره از 11 تا 14 اردیبهشت برگزار می‌شود که در روزهای برگزاری در حیطه‌های مختلف حوزه مغز و اعصاب همچون صرع، سکته مغزی، اختلالات حرکتی غیرارادی، سردرد، MS و بیماری‌های مرتبط با عصب و عضله بحث می‌شود.


وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی کوتاه در حوزه این بیماری‌ها برای شرکت‌کنندگان خواهیم داشت، افزود: در برنامه‌های مرتبط با سردرد چندین مقاله در مورد تازه‌های درمانی میگرن، سردرد ناشی از اختلالات عروقی، سردرد ناشی از ستون فقرات و گردن و سردردهای موقع بیدار شدن از خواب ارائه خواهد شد.


رئیس بیست و پنجمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران اضافه کرد: در بخش مرتبط با سکته مغزی تازه‌های درمان در مرحله حاد و سکته‌های مغزی در دوران بارداری مدنظر قرار گرفته و جدیدترین دستاوردها در این حوزه ارائه و مورد بحث و گفت‌وگو و سخنرانی قرار می‌گیرد.


بلادی مقدم عنوان کرد: طی دو سال اخیر در کشور با تلاش همکاران ما در انجمن سکته مغزی پیشرفت‌های خوبی در زمینه این مساله حاصل شده و در تهران و شهرستان‌ها در مراکز وابسته به شهرداری و مکان‌های عمومی جهت ارتقا و آگاهی مردم در مورد سکته مغزی برنامه‌هایی اجرا شده است تا مردم در این حوزه اطلاعات بیشتری داشته و زودتر آن را تشخیص دهند.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: همچنین در حوزه سکته مغزی همکاران ما در انجمن سکته مغزی با اورژانس‌ها در تهران و شهرستان‌ها جلساتی برگزار کرده تا اقدامات بهتری برای انتقال هر چه سریع‌تر این بیماران انجام گیرد و این افراد به مراکزی منتقل شوند که درمان‌های مرحله حاد سکته اعم از حل کردن لخته یا عمل‌های تداخلی صورت گیرد.


وی در مورد سکته مغزی در بارداری اظهارکرد:احتمال این بیماری در زنان باردار نسبت به زنان در شرایط عادی بیشتر است چرا که تغییرات انعقادی خون در بارداری احتمال لخته شدن خون را بیشتر می‌کند.


بلادی مقدم با بیان اینکه خطر سکته مغزی در زنان باردار یکی از عوارض نورولوژیک در بارداری به شمار می‌رود، گفت: این مساله در زنان بارداری که برخی بیماری‌های روماتولوژیک یا بیماری‌های قلبی را دارند بیشتر بوده و در حوزه سکته مغزی در زنان باردار یک سخنرانی در همین زمینه در بیست و پنجمین کنگره نورولوژی خواهیم داشت.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در مورد جدیدترین دستاوردهای علمی و معیارهای تشخیصی در مورد بیماری MS و مانیتورینگ دارویی این بیماران و همچنین اینکه چه زمانی باید دارو برای مبتلایان به MS شروع و یا درمانشان تغییر کند در کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و سخنرانی در این زمینه خواهیم داشت.


وی خاطرنشان کرد: سخنرانی نیز در ارتباط با بیماری‌های نوروموسکولار یا بیماری‌های عصب عضلانی و نقش درمان‌های توانبخشی در این بیماری‌ها در بیست و پنجمین کنگره نورولوژی اختصاص دادیم.


گفتنی است؛ بیست و پنجمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران در تاریخ 11 الی 14 اردیبهشت در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب