دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 تير 1394 - 16:18
معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه:

اقدامات در معاونت پیشگیری باید بر پیشگیری رشد مدار متمرکز شود

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری اقدامات در معاونت پیشگیری باید بر پیشگیری رشد مدار متمرکز شود، گفت:در این طرح به اقداماتی که باید در محدوده سنی 7 تا 14 سال مد نظر قرار گیرد بپردازیم تا از طریق این اقدامات زود هنگام دانش‌آموزان یا مورد آسیب قرار نگیرند و یا در صورت آسیب دیدن اصلاح و ترمیم شوند.
کد خبر : 26978

به گزارش گروه اجتماعی آنا، محمد باقر الفت معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در نشست بررسی طرح حمایت از دانش‌آموزان آسیب‌پذیر و آسیب‌دیده در مدارس اظهار کرد: فرمایشات رهبری در رابطه با پیشگیری از وقوع جرم در پیشگیری رشد مدار استوار است و ایشان رمز موفقیت ما را پرداختن به پیشگیری رشد مدار می‌دانند.


وی تصریح کرد: در این جلسه دستورالعمل الگوی جامعه حمایت از دانش‌آموزان آسیب‌پذیر و آسیب‌دیده در مدارس با محوریت آموزش و پرورش و همکاری سایر نهادهای ذیربط مورد بررسی قرار گرفت.


الفت بیان کرد: در این طرح به اقداماتی که باید در محدوده سنی 7 تا 14 سال مد نظر قرار گیرد می پردازیم تا از طریق این اقدامات زود هنگام دانش‌آموزان یا مورد آسیب قرار نگیرند و یا در صورت آسیب دیدن اصلاح و ترمیم شوند.


معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: در طرح فوق‌الذکر بر پیشگیری رشد مدار در محدوده سنی 7 تا 14 سال که در مدارس تحصیل می‌کنند و احیانا در خانواده و قبل از ورود به مدرسه و یا در خود مدرسه و حواشی آن آسیب‌ببینند تمرکز می‌شود.








همکاران ما با همکاری دانشگاه تهران در یک فرایند تحقیق دریافتند باید بر روی بحث خشونت به عنوان مادر رفتارهای مخاطره‌آمیز در سنین بالاتر کار کنند که این رفتار خشونت آمیز ممکن است ناشی از تربیت توسط پدری معتاد و مادری آسیب‌دیده باشد

وی تاکید کرد: در این طرح تنها افراد 7 تا 14 سالی که در مدارس حضور دارند مورد بررسی قرار می‌گیرند و کودکان در این سن که در محیط کار حضور دارند و یا اینکه نه در محیط کار و نه در مدارس حضور دارند پرداخته نمی‌شود.


الفت گفت: رفتاری که از این کودکان به عنوان آسیب سر می‌زند موضوع نگاه ماست، خوشبختانه به ندرت می‌توان در بین کودکان 7 تا 14 ساله مصرف کننده‌ای پیدا کرد هرچند که سن اعتیاد در کشور ما پایین آمده است اما در کل اعتیاد افراد در بزرگسالی برای مثال دبیرستان ریشه‌ای در سنین 7 تا 14 سال دارد.


معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: همکاران ما با همکاری دانشگاه تهران در یک فرایند تحقیق دریافتند باید بر روی بحث خشونت به عنوان مادر رفتارهای مخاطره‌آمیز در سنین بالاتر کار کنند که این رفتار خشونت آمیز ممکن است ناشی از تربیت توسط پدری معتاد و مادری آسیب‌دیده باشد.


وی افزود: پیامبر اسلام (ص) سخنی معروف در رابطه با تقسیم 21 سال اول زندگی افراد به 3 دوره 7 ساله دارند که در این رابطه اقداماتی را توصیه کردند و ما در این تحقیق 7 سال دوم را در نظر گرفته‌ایم.


الفت تصریح کرد: در بحث تشخیص آسیب‌ها در افراد باید افراد متخصص این آسیب‌ها را تشخیص دهند چرا که تشخیص همچون درمان کاری تخصصی است و اگر تشخیص را به ناظمان و معلمان بسپاریم مشکل دقیقاً از همینجا شروع می‌شود چرا که اگر تشخیص درست صورت نگیرد درمان نیز مناسب نخواهد بود.


معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: نقطه قوت این طرح نیز تشخیص آسیب‌ها با استناد به این نشانه‌ها توسط افراد متخصص است.


وی عنوان کرد: سعی می‌کنیم در این طرح یک تا دو استان را به عنوان پایلوت مشخص کنیم و دامنه فعالیت به حدی زیاد نشود که اجرا سخت شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب