نروژ «شهر آینده» را میسازد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Futurism، اسلو، پایتخت نروژ، به زودی میزبان پایدارترین و سازمانیافتهترین شهر جهان خواهد شد. سازمان معماری نروژ اعلام کرده است که قصد دارد شهری را در کنار فرودگاه اسلو بسازد. این شهر که «شهر فرودگاهی اسلو» نام دارد، اولین شهر فرودگاهی انرژی مثبت خواهد بود.
شهر فرودگاهی اسلو تنها از انرژی ایجاد شده در داخل شهر استفاده خواهد کرد و تنها خودروهای خودروان اجازه حرکت در خیابانهای آن را دارند.
توماس استاک، مهندس معمار، در این باره میگوید: «این فرصتی منحصر بهفردی برای ساخت یک شهر از ابتدا است».
افرادی که در این شهر زندگی میکنند یا برای بازدید از این شهر میروند، میتوانند بدون استفاده از وسایل حملونقل به نقاط مختلف شهر بروند؛ بهراحتی میتوانند با پای پیاده به جاهای مختلف شهر بروند. در مرکز شهر هیچ خودرویی وجود نخواهد داشت.
قرار است در شهر فرودگاهی اسلو از تکنولوژیهای سبز پیشرفته استفاده شود. با وجود این که بیشتر تکنولوژیهای مورد استفاده در این شهر اعلام نشدهاند اما در این شهر هوشمند از خودروهای خودران، تکنولوژی دفع زباله هوشمند، روشنایی خودکار و تکنولوژی امنیتی هوشمند استفاده خواهد شد.
این شهر تنها از انرژی تجدیدپذیر تولید شده خود استفاده خواهد کرد. این امر میزان مصرف سوخت فسیلی و انرژی مورد استفاده برای حملونقل را به شدت کاهش خواهد.
شهر فرودگاهی اسلو انرژی مازاد تولیدی خود را به فروهش خواهند رساند. همچنین از انرژی مازاد این شهر برای یخزدایی هواپیماها استفاده خواهد شد که میزان سوخت مصرفی فرودگاه را کاهش خواهد داد. همچنین تنها از خودروهای الکتریکی در این شهر استفاده خواهد شد.
فرودگاه اسلو انتظار دارد که تعداد کارکنانش تا سال 2050 دو برابر شود بنابراین این شهر مکان مناسبی برای اسکان خانوادههای این کارکنان به نظر میرسد.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/