دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 اسفند 1396 - 17:12

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) دومین دانشگاه پراستناد کشور

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) از نظر میزان استناد، نسبت به کل مقالات (موثرترین تولیدات علمی) در دوره سه ساله ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ در بین دانشگاه‌های جامع کشور رتبه دوم را کسب کرد.
کد خبر : 266046

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه بین المللی امام خمینی‌(ره)، شاخص متوسط استناد نرمال شده مستخرج از پایگاه اسکوپوس نشان می‌دهد ایران با کسب رتبه پانزدهم اثرگذاری علم دنیا توانسته است رتبه نخست نرخ رشد کیفیت علم دنیا را کسب کند.


دکتر علی گزنی به عنوان یکی از بنیانگذاران پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این باره گفت: براساس شاخص متوسط استناد نرمال شده مستخرج از پایگاه استنادی اسکوپوس، کیفیت علم کشور در سال ۲۰۱۷ نسبت به ۲۰۱۶ از ۱۰.۲ درصد رشد حکایت می‌کند که بالاترین میزان رشد در بین ۳۰ کشور برتر دنیا از لحاظ اثرگذاری علمی است.


وی افزود: در سال ۲۰۱۶ این ۳۰ کشور بیش از ۹۰ درصد استنادهای دنیا را دریافت کرده‌اند همچنین مقایسه تعداد کل استنادهای دریافتی این ۳۰ کشور در این دو سال به شکل فرمول رشد نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران بیشترین رشد اثرگذاری وکیفیت علم دنیا را کسب کرده است.


معاون پژوهش و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) با اشاره به رتبه برخی از دانشگاه‌ها در زمینه میزان استناد نسبت به تعداد کل مقالات خاطرنشان کرد: بر این اساس میانگین شاخص استناد نرمال شده در دوره سه ساله ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ در بین دانشگاه‌های جامع، یاسوج، بین‌المللی امام خمینی (ره)، کاشان و تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان موثرترین تولیدات علمی را داشته‌اند و در بین دانشگاه‌های صنعتی، نوشیروانی بابل، صنعت نفت، صنعتی اصفهان و علم صنعت ایران در این شاخص برتر از سایر دانشگاه‌ها ظاهر شده‌اند.


بر اساس این گزارش متوسط استناد نرمال شده به ازای مقالات مستخرج از اسکوپوس؛ دانشگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) در سال ۲۰۱۵ عدد ۴۳/۱ را به خود اختصاص داده و در ۲۰۱۶ به عدد ۲۵/۲ رسیده که با رشدی مناسب در سال ۲۰۱۷ مقدار ۵۴/۲ به ثبت رسیده که با میانگین ۱/۲ در این سه سال، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) رتبه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را به خود اختصاص داده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب