دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 اسفند 1396 - 14:28
عضو هیات مدیره انجمن شنوایی شناسان استان تهران:

سلامت شنوایی مردم در خطر است

عضو هیات مدیره انجمن شنوایی شناسان استان تهران بیان کرد: امروزه با توجه به صنعتی شدن زندگی‌ها، انواع و اقسام آلودگی‌های صوتی موجود در محیط کار و زندگی افراد، مصرف بی‌رویه‌ داروها، تغدیه نامناسب، استرس و فشارهای روحی و روانی، می‌توان گفت که سلامت شنوایی مردم در خطر است.
کد خبر : 264343

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سمیرا دولت‌آبادی، عضو هیات مدیره انجمن شنوایی شناسان استان تهران در ارتباط با موضوع چهارشنبه آخر سال و آسیب‌های شنوایی، اظهار کرد: با توجه به نام‌گذاری روز دوازدهم اسفندماه (سیزدهم اکتبر) به عنوان روز جهانی حفاظت از شنوایی، انجمن علمی شنوایی شناسان استان تهران به منظور فرهنگ سازی و افزایش آگاهی شهروندان از عوامل ایجاد کم شنوایی و راه‌های پیشگیری و مقابله با آنها اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوعی در سطح شهر تهران کرده است.


وی افزود: بخشی از این برنامه‌ها شامل برگزاری غرفه‌ حفاظت از شنوایی در روز جمعه یازدهم اسفندماه جاری در بوستان آب و آتش خواهد بود.


نایب رئیس انجمن شنوایی شناسان استان تهران گفت: برگزاری مسابقه‌ ویژه‌ مقاله نویسی با موضوعات مربوطه، استقرار پایگاه‌های اطلاع‌رسانی با حضور کارشناسان در میادین اصلی شهر تهران، در روز شنبه و راهنمایی و مشاوره مراجعه کنندگان از برنامه های دیگر این انجمن خواهد بود.


وی با بیان اینکه مقادیر قابل توجهی بروشور اطلاع رسانی درباره سلامت شنوایی چاپ شده و برای توزیع و ارائه به شهروندان آماده است،بیان کرد: برگزاری سخنرانی‌هایی با موضوع انواع آسیب‌های شنوایی و روش‌های پیشگیری از آن در سطح مدارس شهر تهران توسط کارشناسان شنوایی شناسی، از دیگر برنامه‌های انجمن است.


دولت آبادی با اشاره به اینکه شنوایی یکی از مهم‌ترین حواس پنج‌گانه‌ انسان و دریچه ارتباطی با نغمه‌های خوش زندگی است، گفت: مشکلات شنوایی و بیماری‌های مربوط به گوش ممکن است پیامدهایی همچون، کاهش شنوایی، عدم درک گفتار، سرگیجه، عدم تعادل و ...را به دنبال داشته باشد.


وی تاکید کرد: مشکل شنوایی می‌تواند جنبه‌های مختلف زندگی فرد اعم از زندگی اجتماعی، عاطفی، اقتصادی و ... را تحت تاثیر قرار داده و فرد را به ورطه انزوا بکشاند.


دولت‌آبادی درباره تاثیر زندگی در شهرهای صنعتی بر سلامت شنوایی گفت: امروزه با توجه به صنعتی شدن زندگی‌ها، انواع و اقسام آلودگی‌های صوتی موجود در محیط کار و زندگی افراد، مصرف بی‌رویه‌ داروها، تغدیه نامناسب، استرس و فشارهای روحی و روانی، می‌توان گفت که سلامت شنوایی مردم در خطر است.


وی افزود: همچنین با توجه به شیوع بیماری‌های مزمنی مانند دیابت، فشار خون، چربی خون و... از همه مهم‌تر، افزایش بالای سالمندی در جامعه، ضرورت افزایش آگاهی عمومی از روش‌های حفاظت از شنوایی و پیشگیری از ایجاد انواع آسیب‌های شنوایی بیش از پیش احساس می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب