دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 فروردين 1397 - 10:47
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه:

ارتباط دولت باید با مردم بیشتر و صمیمانه‌تر باشد

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: تندروهای اصولگرا و اصلاح‌طلب طی دو دهه باعث شدند مردم در سال 96 به اعتدال روی آورند.
کد خبر : 263610

رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در ارزیابی وضعیت کشور در سال 96 اظهارداشت: جامعه ایران در دو دهه گذشته دو طیف غالب که از تندروهای اصولگرا و اصلاح‌طلب بودند را در مناصب حکومتی تجربه کرد و پس از آن رویکرد اعتدال و دکتر روحانی که برخاسته از حزب اعتدال و توسعه بود را برگزید.



وی افزوذد: با آمدن روحانی هم تنش‌های داخلی که جامعه از آن رنج می‌برد، به حداقل خود رسید و هم اجماعی که پیش از این در کشورهای دنیا علیه ایران بوجود آمده بود، از بین رفت و رویکرد جامعه جهانی به سمت ایران صدوهشتاد درجه تغییر کرد که حاصل آن پدیده برجام بود که به توافق تبدیل شد.


سبحانی‌نیا با تاکید بر اینکه مشی اعتدال پیام دولت یازدهم به جامعه جهانی بود، تصریح کرد: مشکلاتی که مدت زمان طولانی در بخش‌های اقتصادی و خدمات رفاهی و عمرانی با تحریم‌ها بوجود آمده بود بعد از برجام به گونه‌ای اورهال شد و به شرایط عادی برگشت و همه شاهدیم امروز وضع سرمایه گذاری خارجی در کشور باعث شده رشد زیادی داشته باشیم.



سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه دولت یازدهم و دوازده توانست وضعیت منفی اقتصاد را به مثبت تبدیل کند، اظهارداشت: تورم افسارگسیخته‌ای که در کشور حاکم بود مهار شد و یک ثبات اقتصادی در جامعه بوجود آمد. اگر چه عوامل دیگری هم دست به دست دادند تا وضعیتی که تحریم‌ها در اشتغال کشور به وجود آوردند به سرعت حل نشود، اما امروز اشتغال یکی از عمده‌ترین دغدغه‌های دولت است و امیدواریم با شرایط به وجود آمده و سرمایه گذاری این مشکل را هم پشت سر بگذاریم و در سال آینده در بخش تولید و اشتغال مشکلی نداشته باشیم.



این فعال سیاسی اعتدالگرا درباره انتقادات به ارتباط ضعیف دولت با مردم، گفت: کم بودن ارتباط دولت با مردم امری طبیعی است. پیش از این سفرهایی انجام می‌شد و وعده‌هایی داده می‌شد که مردم خرسند می‌شدند؛ اما باعث شد امروز بیش از 400 هزار میلیارد تومان طرح‌های نیمه تمام روی دست مردم بماند در حالی که انتظارات جامعه را بالا برده است.


سبحانی‌فر اضافه کرد: دولت مردان باید به دنبال ایجاد کار و اشتغال برای مردم باشند نه اینکه با رفتارهای پوپولیستی و در میان مردم حاضر شده و وعده وعیدهایی دهند که انجام نگیرد. قبول دارم ارتباط دولت باید با مردم بیشتر و صمیمانه‌تر باشد. اما شرایط سخت و چالش‌های کشور در سطح داخلی، منطقه و بین‌المللی جلسات زیاد و پیگیری‌های مداوم می‌طلبد تا گره مشکلات کشور بر مبنای عقلانیت گشاده شود. بنابراین دولت روحانی هم می‌‌توانست این ارتباط را با مردم بگیرد ولی کارها را لاینحل باقی بگذارد.


سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه مسئولان نظام باید با مردم ارتباط مستقیم داشته باشند، گفت: فرمانداران و استانداران موظفند در ارتباط با مردم گره‌ها و نگرانی‌های آنان را برطرف کنند و دغدغه‌های مردم را بشنوند و در دسترس آنان باشند تا مسائل برای خودشان هم لاینحل نماند.


وی درباره اینکه برخی معتقدند مشکلات اقتصادی باعث شده پایگاه رای دولت دچار ریزش شود، تصریح کرد: دولت بذری کاشته و هنوز شرایط برداشت آن مهیا نیست تا آورده محصولی را که کاشته تخمین بزنیم. زمان لازم است تا این بذر رشد کند و به بلوغی برسد تا بتوانیم بر اساس آورده حدس‌هایی بزنیم. اکنون دو سال از برجام گذشته و رشد توسعه خوبی صورت گرفته و زمان آنکه مردم شاهد لمس فواید و عوایدش باشند فرا خواهد رسید.



سبحانی‌فر رشد صنایع فولاد از 18 میلیون تن به 32 میلیون تن را از نمونه‌های بارز رشد اقتصادی عنوان کرد و بیان داشت: الان سه چهار ماه است صنایع فولادی یکی پس از دیگری به بهره‌برداری می‌رسد. در کشاورزی هم پیشرفت‌هایی صورت گرفته و در گندم به خودکفایی رسیدیم و در بحث شکر به مرز خودکفایی نزدیک هستیم و امروز یک میلیون و 800 هزار تن تولید داریم. در بحث دانه‌های روغنی هم از 50 هزار تن به 400 هزار تن رسیدیم.


وی تاکید کرد: اکنون با توجه به مشکل کم‌آبی در کشور آبیاری‌های قطره‌ای تحت فشار در صنایع کشاورزی از یک میلیون به یک میلیون و 800 هزار متر مکعب رسیده است. همچنین کشور ما در بنزین و گازوئیل در مرز رسیدن به خودکفایی است؛ بنابراین در همه بخش‌ها بذرها را کاشته‌ایم و تا یکی دو سال آینده خروجی آن به جامعه بازخواهد گشت.


سخنگوی حزب اعتدال و توسعه خاطرنشان کرد: میانگین جاده‌های آسفالته در کشور به 90 درصد رسیده و در ریل گذاری هم به سرعت در حال پیشرفت هستیم و اینها بخشی از برنامه‌هایی است که در دولت پیگیری می‌شود. لذا رو به جلو هستیم و امیدواریم در سال‌های آینده وضعیت مطلوبی داشته باشیم.


در خدمات 14 هزار روستا به 25 هزار رسیدیم در این مقطع 5 هزار روستا آبرسانی شده و امروز داریم به سمتی می رویم که روستاهای زیر 50 خانوار به آبرسانی پایدار نداشته باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب