احزاب قادرند در پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و عدالت اجتماعی نقش آفرینی کنند
مجتبی شاکری در گفتوگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا، درباره فعالیتهای حزب متبوعش در سال گذشته با بیان اینکه بخشی از فعالیتهای جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در سازماندهی اعضای جمعیت خلاصه شده بود، اظهار کرد: در استانهای مختلف برای استحکام نیروی انسانی، برنامههای آموزشی و نشستهای مورد نیاز را برگزار کردیم.
وی اضافه کرد: بحث دیگری که در سال 96 جمعیت جانبازان هم مانند دیگر احزاب به دنبال آن بود، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و شوراهای شهر و روستا بود که جزو انتخاباتهای مهم کشور است و عمده فعالیتهای حزب جانبازان را به خود اختصاص داد.
دبیرکل حزب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی برگزاری مداوم جلسات شورای هماهنگی و جلسات هفتگی و ماهانه را از دیگر برنامههای حزب متبوعش در سال 96 عنوان کرد و گفت: سیاستهای کلی حزب را در این جلسات پیگیری و به سمع اعضا میرساندیم.
شاکری پیشرفت عدالت، ارتجاع روحیه برخی مسئولان از آرمانهای انقلاب و گرفتار شدنشان در نوعی اشرافیگری را از جمله مواردی عنوان کرد که در جلسات سال 96 حزب متبوعش پیگیری شد و اظهارداشت: در این رابطه گزارش مفصلی داشتیم که به خدمت مقام معظم رهبری رساندیم.
وی با بیان اینکه احزاب باید ساختار جامعه، تئوریها و ابزار تهدید نظام سلطه را به خوبی بشناسند، گفت: باید در جامعه آسیب شناسی داشته باشیم. بحثی که رهبر معظم انقلاب درباره پیشرفت و عدالت مطرح کردند، خود نوعی آسیب شناسی است که اگر عدالت در جامعه اجرا شود، نارضایتی نخواهد بود. چرا که عدالت ستون فقرات جامعه است و اگر آسیب ببیند جامعه را فلج میکند.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی درباره کارکرد احزاب در جامعه اظهارداشت: احزاب در صورتی که به وظایف خود آشنا باشند، میتوانند در چارچوب قانون اساسی کارکردهای خوبی داشته باشند. ایرادی که به خانه احزاب گرفتیم هم با همین محتواست. اینکه خانه احزاب نتوانسته طی این سالها منشوری را تدوین و تنظیم کند که حداقل احزاب را در مسائل ملی هماهنگ کند.
شاکری با تاکید بر اینکه بیشترین آسیب امروز جامعه از جانب احزابی است که با وجود داشتن مجوز رسمی فعالیتهای ضد نظام انجام دادهاند، گفت: شما ببینید رینگ اغتشاشات 88 در کشور را چه کسانی مهیا کردند. اینها احزاب شناسنامهدار ما بودند. پس خانه احزاب نتوانسته اینها را در چارچوب قانون اساسی به گونهای راهبری کند که مقابل نظام نایستند.
وی اضافه کرد: کجای دنیا دیدهاید گروهی در داخل نظام باشند و اقدامات براندازانه انجام دهند! قطعا دستگاههای موظف و دیوان سالار دولتی کار خودشان را خوب انجام ندادهاند.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی مشارکت در مسائل ملی را از کارکردهای اصلی احزاب عنوان و تصریح کرد: احزاب میتوانند در پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و اجرای عدالت در جامعه فرهنگ سازی کرده و آمادگی لازم را در مردم به وجود بیاورند. از طرفی میتوانند عملکرد قوا را نقد کرد و با تحت فشار قرار دادن انحراف از منافع ملی در قوای سه گانه را متذکر شوند.
وی خاطرنشان کرد: از کارکردهای با اهمیت احزاب کادرسازی و تربیت نیروی مناسب برای پذیرش مسئولیت در حکومت است. تا جامعه دچار رفتوآمدهای اتوبوسی نشود. این درد است که مسئولی میآید و شورای شهری شکل میگیرد و به دنبال آن زندگی و شغل کل مجموعه به خطر میافتد. این روش خوبی نیست. اگر مجموعهای در اجرا سیاستی دارد میتواند کارگروه و هیأت اندیشه ورز بگذارد و سیاست خودش را اعلام کند نه اینکه همه را تغییر دهد! این چه مدیریتی است که همه را به یکباره دچار تزلزل میکند؟
شاکری گفت: استانداران و فرمانداران با مطالبات مردم سروکار دارند و مسئولیت آنها با نگاههای حزبی و سیاسی همخوانی ندارد. این یک نوع سعه صدر ملی میخواهد. همه را در آغوش نظام پذیرفتن خصلتی است که احزاب باید آن را دنبال کنند.
انتهای پیام/