دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 اسفند 1396 - 15:21
با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد:

آغاز سومین کنگره ملی روان‌شناسان ایران از نهم اسفند

سومین کنگره ملی روان‌شناسان ایران طی سه روز از 9 تا 11 اسفند با مشارکت همه دانشکده‌های روان‌شناسی ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان و مدیران اجرایی کشور در دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
کد خبر : 263102

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر هادی بهرامی در نشست خبری این کنگره که در دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: پرخاشگری، رفتار تهاجمی، مناسبات ناسالم در سطح اجتماعی از آسیب‌های اجتماعی است که با آنها درگیر هستیم. متاسفانه آمارها در این زمینه جدی است. ما اگر داعیه این را داریم که یک جامعه پاکیزه، جامعه‌ای مبتنی بر تعاون و همکاری می‌خواهیم داشته باشیم، باید تربیت اجتماعی آدم‌ها و یادگیری زمینه‌های لازم برای مدیریت رفتارهای خشونت‌آمیز را هم یاد بگیریم.


وی ادامه داد: به همین خاطر تم اصلی این کنگره مدیریت رفتارهای تهاجمی و ارتقای امنیت اجتماعی است. ما با خشونت در همه مناسبات مواجهیم و بنابراین فراگیر است و شامل همه رفتارهای اجتماعی می‌شود.


دبیر علمی سومین کنگره ملی روان‌شناسان ایران اضافه کرد: این کنگره یک نشست دانشگاهی بین همه کسانی است که احساس مسئولیت می‌کنند و از روز 9 تا 11 اسفند برگزار می‌شود. فراخوان کنگره در 10 محور منتشر شده است و 60 داور از همه دانشگاه‌های کشور مسئولیت داوری مقالات این کنگره را برعهده گرفته‌اند. افتتاحیه از ساعت 8:30 صبح روز 9 اسفند آغاز می‌شود.


بهرامی گفت: چندین برنامه ویژه و پنل تخصصی با حضور رؤسای سابق و فعلی سازمان نظام روان‌شناسی، اساتید دانشگاهی و صاحبنظران این حوزه نیز تدارک دیده شده که برگزار خواهد شد.


در ادامه این نشست، محمد جوادی‌پور، مدیر اجرایی کنگره نیز با بیان اینکه فراخوان این کنگره به همه نهادها و سازمان‌های اجرایی کشور ارسال شده است، گفت: سعی کرده‌ایم تا تنوع دانشگاهی در این کنگره افزایش یابد و یک خروجی داشته باشیم که بتواند نیازهای جامعه را برطرف و مشکلی از مشکلات سازمان‌ها و نهادها را حل کند.


وی افزود: برای پیشگیری و مدیریت رفتارهای تهاجمی، دانشگاه‌ها حرف دارند و باید سازمان‌ها و دستگاه‌ها نیز همکاری لازم را داشته باشند. هدف اصلی ما افزایش مشارکت در سطح اساتید، دانشجویان و بهره‌برداری از نتایج این فعالیت‌هاست. ما به دنبال یک بحث علمی موثر نتیجه‌دار هستیم که بتواند مشکلی را حل کند و انشاء‌الله این کنگره چنین نتیجه‌ای خواهد داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته