وابستگی مالی به دولت علت ازبین رفتن استقلال صداوسیما/ کدام تریبون باید حرف مردم را بزند؟
به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا، محمدحسین صبوری در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تهران اظهار کرد:امروز در حالی با شما صحبت می کنیم که به تازگی وارد چهلمین سال انقلاب شدهایم. بعد از چهار دهه میتوانیم ارزیابی خوبی از کارکردهای نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم.
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در ادامه گفت: متاسفانه تریبونهای نماز جمعه در سراسر کشور به تقویمخوانی و سخنان خنثی اختصاص یافته است. در چنین شرایطی ماهیت اصلی نماز جمعه از بین میرود.
وی با اشاره به اینکه حذف نردههای نماز جمعه در بعضی شهرها اقدام خوبی بود، گفت: اما در نماز جمعه تهران همچنان نرده ها را مشاهده میکنیم؛ این در حالی است که این نرده ها موجب فاصله افتادن میان مردم میشود. باید ببینیم این طرف در مقایسه با آن طرف چه خدمتی به کشور کردهاند.
صبوری با اشاره به سخنان رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: رئیس قوه قضاییه اعلام کرد می خواهند اسامی قضات متخلف را منتشر کنند. از تاریخ این سخن ایشان نزدیک 30 روز می گذرد اما تاکنون اثری از چنین فعالیتهایی ندیدهایم.
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی افزود: اگر فردا روزی دوباره شاهد حقوق های نجومی و دریافت های کلان مسئولین از بیت المال بودیم، تعجب نکنید؛ چراکه دولت هیچ برنامهای برای حل این مساله ندارد.
وی با بیان اینکه نباید جلوی نقد مصلحان را گرفت، گفت: ما دیدیم که چطور به عناوین مختلف مانع از هرگونه انتقاد دانشجویان انقلابی شدند. چه ایرادی دارد که بنده سوال کنم فلان کاندیدا هزینه انتخاباتیاش چقدر بوده است؟ آیا نقد منسوبین مقام معظم رهبری جرم است؟ وقتی حضرت آقا با ارزیابی مسئولین موافق هستند، بازهم نقد منسوبین جرم است؟
صبوری اضافه کرد: خواسته ما از حاج آقا علی اکبری این است که هم در انتخاب و هم نظارت بر خطبای نماز جمعه موثر عمل کنند.
وی با انتقاد از عملکرد صداوسیما گفت: مخاطب نباید احساس کند صداوسیما بیانگر رنج های او نیست. صدا و سیما وابستگی مستقیم مالی به دولت دارد و به همین دلیل هم استقلال این سازمان از بین رفته و هم فعالیت های آن سودمحور است. به همین دلیل رسانه ملی روزبهروز محافظهکارتر می شود و از بطن جامعه فاصله میگیرد.
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی تصریح کرد: صدا و سیما که محدودیت دارد. در نماز جمعه هم که باید هر هفته تقویمخوانی ببینیم. پس کدام تریبون باید حرف مردم را بزند؟
وی تاکید کرد: رشد شبکه های بیشناسنامه مجازی، به دلیل عدم بازگویی مطالبات مردم از سوی صداوسیما است. در اعتراضات اخیر هم اگر صداوسیما پوشش خوبی از مطالبات مردم داشت، شاهد سوءاستفاده اقلیت ضدانقلاب نبودیم. مدیران رسانه ملی را باید به جرم اقدام علیه امنیت ملی محاکمه کنیم.
صبوری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری بیان کرد: مقام معظم رهبری چند روز پیش اشاره داشتند که ما در زمینه عدالت عقب مانده هستیم. چرا باید پس از چهار دهه از انقلاب در یکی از اهداف مهم انقلاب عقب مانده باشیم؟ مانع اصلی مبارزه با فساد و برقراری عدالت، یک نوع نگاه اشرافی در اداره کشور است. اشرافیت در نظام تصمیمگیری کشور نفوذ کرده و در چنین شرایطی فقط منافع یک دسته اقلیت تامین میشود. وقتی افراد صاحب نفع در صدر مراجع تصمیمگیر قرار بگیرند، نتیجه مشخص است و مصالح اکثریت تامین نمی شود.
وی افزود: ما در حوزه بانکداری و بهداشت و درمان نیز چنین مسائلی را شاهد هستیم. وقتی افراد فعال در بخش خصوصی در بخش دولتی هم تصمیمگیرنده باشند، نتیجه روشن است. در نظام سلامت شاهد بودیم که با وجود هزینه های بسیار، بسیاری از برنامهها موفقیت آمیز نبود. ما نقدهایی به وزارت بهداشت کردیم اما صداوسیما در آن زمان به کمک دولت آمد.
صبوری با بیان اینکه در اقتصاد و بانکداری چه فجایعی رخ داد؟ همه اینها حاصل حضور اقلیت ذینفع در دولت است، گفت: فعالیت وزیر بهداشت و سهامداری رئیس کل بانک مرکزی در بخش خصوصی از نمونههای این مساله است. گزاره هایی که ما را به اینجا رسانده که بعد از چهل سال از انقلاب در بحث عدالت به این نقطه نامطلوب برسیم، همین سیاست های غلط است.
نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی تاکید کرد: نباید به اسم آزادی، عدالت را به حاشیه ببریم و نباید با برچسب امنیتی مانع از مطالبه عدالت شویم و هر عدالتخواهی را در راهروهای دادگستری نچرخانیم.
وی در پایان گفت: البته عدالتخواهی ما سیاسی نیست. تفاوت کسی که برای احقاق حق مظلومان سخن می گوید، با کسی که مقاصد سیاسی را دنبال می کند، آشکار است. ما قائل به حفظ نظام و خواهان اصلاح امور هستیم. ما قائل به درمان زخم ها هستیم. ما نه برای رفقای خود؛ بلکه برای احقاق حقوق مظلومین صدای خود را بلند کردهایم.
انتهای پیام/