تحول در ساختار قدیمی دانشگاهها لازمه رسیدن به دانشگاه نسل سوم
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر احمد معتمدی در دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت گفت: موضوع سلامت یکی از محورهای پژوهش در دانشگاه امیرکبیر است و به همین منظور دانشکده مستقل مهندسی پزشکی در این دانشگاه شکل گرفته است.
وی افزود: انجام پروژه دست سایبرنتیک در سالیان قبل با کمک اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر و دیگر دانشگاههای صنعتی باعث شد که دانشکده مهندسی پزشکی در دانشگاه امیرکبیر ایجاد شود.
رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: باید برنامههای آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بازنگری شود، ما در دانشگاه امیرکبیر این بازنگری را در قالب برنامههای راهبردی دانشگاه شروع کردهایم و به این نتیجه رسیدهایم که باید تحول در نظام آموزشی رخ دهد، زیرا فاصله زیادی با دانشگاههای نسل سوم دنیا داریم.
معتمدی تاکید کرد: برای کاستن این فاصله نیازمند تحول در تحقیقات، فناوری و آموزش هستیم. همچنین باید تحولی در ساختار قدیمی دانشگاهها ایجاد شود، ما ناگزیریم برای رسیدن به اهدافمان در فاصله کوتاهتری این مسیر را طی کنیم.
معتمدی ادامه داد: اهمیت نزدیکی بخش خدمات و تحقیقات در حوزه پزشکی بر کسی پوشیده نیست. ساختار دانشگاههای علوم پزشکی به خدمات نزدیک است. امیدوارم که بتوانیم با برگزاری این کنگره فاصله خدمات و تحقیقات را بکاهیم.
حضور بیش از 50 شرکت دانشبنیان در دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت
همچنین دکتر علی نیکبخت دبیر دومین کنگره نوآوری و فناوری سلامت نیز در مراسم افتتاحیه این کنگره گفت: اولین دوره این کنگره در دانشگاه علوم پزشکی با هدف نزدیک شدن دو گروه پزشکی و مهندسی برگزار شد.
وی ادامه داد: این کنگره امسال در دانشگاه امیرکبیر در سه بخش برپاست. در بخش نمایشگاهی آن بیش از 50 شرکت دانشبنیان فعال در حوزه سلامت حضور دارند.
نیکبخت گفت: همچنین در بخش ایدهبازار فناوری سلامت 150 درخواست ارائه شده است و در بخش پنلهای تخصصی نیز پزشکان و مهندسان چالشهای حوزه سلامت را مطرح خواهند کرد.
انتهای پیام/