دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 بهمن 1396 - 07:08
سخنگوی حزب اتحاد ملت تاکید کرد

ضرورت تشکیل «شورای گفت‌وگوی ملی» با حضور احزاب

سخنگوی حزب اتحاد ملت گفت: مسائل اخیر کشور استانداردی از اشتراکات اصولگرایان و اصلاح‌طلبان را به نمایش گذاشت و صحبت کرد که چه چالش‌هایی موجب بروز نارضایتی در جامعه است.
کد خبر : 254744

«حسین نورانی‌نژاد» سخنگوی حزب اتحاد ملت در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا، درباره تصمیم وزارت کشور برای برگزاری جلسات هم‌اندیشی احزاب در قالب «شورای گفتگوی سیاسی»، با بیان اینکه یکی از انتظاراتی که از دولت اعتدال می‌رفت این بود که به عنوان یک جریان میانه به شکل‌گیری گفت‌وگوهای ملی کمک کند، اظهارداشت: دولت آقای روحانی در جایی ایستاده که می‌تواند نقش مهمی را در فراهم آوردن فضای گفت‌وگوی ملی میان جناح‌های سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا داشته باشد.


وی افزود: ضرورت برگزاری چنین گفت‌وگوهایی در جامعه ما هر روز بیشتر می‌شود و مضرات نبود آن نمایان‌تر و در ادامه کار سخت‌تر می‌شود.


نورانی‌نژاد با اشاره به اینکه تبادل افکار میان احزاب و گروه‌ها البته در سطح رسانه‌ها جاری است، تصریح کرد: مسائلی وجود دارد که بهتر است سخن گفتن درباره آن پشت یک میز و رو در رو صورت گیرد و نمایندگان احزاب و جریان‌ها مسائل و راهکارهایشان را مطرح کنند.


سخنگوی حزب اتحاد ملت تاکید کرد: شکی نیست که بخش زیادی از شکاف سیاسی موجود در کشور ناشی از سوءتفاهم‌هاست که به راحتی می‌تواند با مکالمه‌های رو در رو حل شود و معتقدم پشت یک میز برای بخش اختلافی هم درک متقابلی ایجاد خواهد شد و در جایی که اشتراک ممکن نباشد، هم قاعده نظام انتخاباتی و نظر مردم تکلیف را روشن می‌کند.


وی شکاف سیاسی کشور را بیش از توان جامعه عنوان کرد و بیان داشت: این شکاف چیزی نیست که به نفع مردم و منافع ملی باشد. تضارب آرا و اختلافات گروه‌های سیاسی طبیعی است؛ اما وقتی از حدی گذر کند، -که الان در کشور ما از حد گذشته است- موجب می‌شود رویکردهای حذفی و تقابلی صورت بگیرد که در این شکاف بیشتر مفسدان و منفعت طلبان رشد می‌کنند.


نورانی‌نژاد درباره منافع همفکری میان جناح‌های سیاسی اظهارداشت: باید مشخص شود که نقش احزاب در کشور چیست. این خود یکی از زمینه‌هایی است که هر دو جناح اصلی کشور روی آن اشتراک نظر دارن. مثلا اگر انتخابات در کشور نمی‌تواند حزبی باشد، نیمه حزبی شود و این موضوع تضادی با منافع ملی ندارد و این یکی از نکاتی است که احزاب می‌توانند بنشینند و بر سر آن به نتیجه برسند.


این فعال اصلاح‌طلب با ذکر اینکه حدود فعالیت سیاسی، تعریف منافع ملی و مسائل مبنایی مانند قانون اساسی مباحثی هستند که نیازمند همفکری گروه‌ها و جریانات دلسوز نظام است، گفت: مسائل منطقه‌ای، امنیتی و حتی معیشت مردم مسائلی هستند که لازم است مورد گفت‌وگو قرار گیرند.


سخنگوی حزب اتحاد ملت خاطرنشان کرد: مباحثی که اخیرا در کشور شکل گرفت، استانداردی از اشتراکات اصولگرایان و اصلاح‌طلبان را به نمایش گذاشت که می‌توان درباره آن صحبت کرد که چه چالش‌هایی موجب بروز نارضایتی در جامعه است و اینها مستلزم گفت‌وگو کردن است.


نورانی‌نژاد در پایان حرکت دولت در دعوت از دبیران احزاب برای هم‌اندیشی به دنبال حوادث اخیر کشور را کاری مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دیدار خوبی بود و اشتراک نظر در آن میان دبیران کل احزاب زیاد به نظر می‌رسید و معتقدم تداوم این گفت‌وگوها می‌تواند هر چه بیشتر منافع ملی ما را تأمین کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب