دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1396 - 10:12
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده:

دهه‌ هفتادی‌ها بر این باورند که صدای آن‌ها شنیده نمی‌شود

کارگروه خانواده سالم معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با موضوع گفت‌وگوی ملی خانواده و بین نسلی با حضور دکتر معصومه ابتکار در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.
کد خبر : 254495

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معصومه ابتکار در این نشست گفت: معاونت زنان کارگروه‌های متعددی با موضوعات مختلف دارد که به عنوان بازوی مشورتی دولت و معاونت امور زنان و خانواده به حساب می‌آیند. چرا که هریک از آنان را صاحب نظران، کارشناسان، اساتید، مدیران و متخصصان تشکیل می‌دهند.


وی هدف اصلی تشکیل کارگروه‌ها در معاونت امور زنان و خانواده را کمک در حوزه‌های سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در این معاونت دانست و افزود: کارگروه‌ها از پتانسیل‌ خوبی برخوردارند و می‌توانند در جلب مشارکت، جریان‌سازی‌ اجتماعی، رصد مسائل و دیده‌بانی به معاونت و دولت کمک کنند.


ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به طرح گفت‌وگوی ملی خانواده از ابتدای تشکیل دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: امروزه خانواده‌های ایرانی با شرایط خاصی مواجه هستند و ما به طیف‌های مرجع و گفت‌وگوی ملی خانواده نیاز داریم. بنابراین باید چارچوبی را برای این طرح و تحولاتی که قبلا در خانواده‌ها اتفاق افتاده و قرار است در آینده رخ دهد ترسیم کنیم.


وی در این باره اضافه کرد: ما باید سازمان‌های مردم نهاد(سمن‌ها)، انجمن‌ها و حتی احزاب را در استان‌های مختلف درخصوص گفت‌وگوی ملی خانواده فعال کنیم. همانطوری که امروزه احزاب در حوزه محیط زیست فعالیت دارند و صاحب نظر هستند باید در حیطه خانواده نیز فعال باشند.


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مسائل اجتماعی برای احزاب اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا مهم است، یادآور شد: چند روز قبل طی سفر به استان یزد در یکی از جلسات تمامی احزاب از جناح‌ها و سلایق مختلف حضور داشتند تا درباره مسائل اجتماعی و خانواده نظرات خود را بیان کنند.


وی ادامه داد: خوشبختانه استاندار یزد بعد از جلسه پیشنهاد تشکیل کارگروهی درخصوص گفت‌وگوی ملی خانواده با مشارکت و حضور احزاب را داد تا همه جناح‌ها به این موضوع مهم بپردازند.


لزوم ترویج امید و نشاط در جامعه


ابتکار تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنیم احزاب، انجمن‌ها و سمن‌ها گفت‌وگوی ملی خانواده و بین نسلی و فاصله‌‌ای که بین خانواده‌ها و جوانان به خاطر عدم شنیدن صدای آنان به ویژه دهه هفتادی‌ها به وجود آمده را مورد توجه قرار دهند.


وی در این باره توضیح داد: دهه‌ هفتادی‌ها بر این باورند که صدای آن‌ها توسط مسئولان و خانواده‌ها شنیده نمی‌شود و در دنیایی پر از ممنوعیت پا گذاشته‌اند. یعنی هیچ‌کس قادر به درک آنان نیست. در مقابل، هم نسلی‌های ما اعتقاد دارند که دهه‌ هفتادی‌ها انسان‌های عجیب هستند چرا که با اینترنت بزرگ شده‌اند و هر چیزی را در این فضا جست‌وجو می‌کنند.


معاون رئیس جمهوری یادآور شد: با همکاری دکتر سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، شهرداری تهران، وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی برنامه‌ریزی‌‌هایی شده تا نشاط را در جامعه ترویج دهیم، زیرا جامعه ما به امید و نشاط نیاز دارد.


مشکلات امروز جامعه ما نشنیدن صدای نسل جوان است


ابتکار گفت: به عقیده ما، گفت‌وگوی ملی خانواده و بین نسلی یک ضرورت است البته این مساله بخشی از کار و برنامه‌ریزی‌های ما به شمار می‌آید. بالاخره مشکلات زیادی در جامعه امروز مانند معیشت، اشتغال و... وجود دارد که صرفا با گفت‌وگو حل و فصل نخواهند شد. اما قطعا بخشی از مشکلات امروز جامعه ما نشنیدن صدای نسل جوان و فقدان گفت‌وگوست که همین عامل می‌تواند منشا بروز بسیاری از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی شود.


معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد: اعتقاد ما بر این است که با فعال شدن همه احزاب، انجمن‌ها، سمن‌ها و دیگر دستگاه‌های دولتی با محوریت گفت‌وگوی ملی خانواده و بین نسلی می‌توان بخشی از مشکلات بوجود آمده در جامعه را بر طرف کرد.


ابتکار در پایان گفت: ما از همه می‌خواهیم که در جلسات مختلف به صورت تخصصی و کارشناسی به آسیب‌ها و معضلات نگاه و آنان را بررسی کنند. این جلسات و نشست‌ها باید با حضور جوانان به صورت مرتب و دائمی برگزار شود تا یک جریان خوب اجتماعی در کشور به وجود بیاید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب