دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 دی 1396 - 11:00

حاملگی ضعف حافظه می‌آورد

بسیاری از زنان باردار از کاهش و ضعف حافظه خود شکایت دارند و حالا مشخص شده این پدیده واقعی است و می‌توان آن را در آینده اندازه گیری کرد.
کد خبر : 251462

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان استرالیایی دانشگاه دیکین می‌گویند کاهش حافظه ناشی از حاملگی یک بیماری واقعی است و در این وضعیت عملکرد بخش‌هایی از مغز مختل می‌شود که صرفا محدود به نگهداری از اطلاعات و حفظ حافظه هم نیست.


برای بررسی این موضوع عملکرد حافظه ۷۰۹ زن باردار و ۵۲۱ زن غیرباردار با یکدیگر مقایسه و اثبات شد که زنان باردار در انجام وظایفی که مستلزم استفاده از حافظه، تمرکز بر روی موضوعی خاص، تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی و جلوگیری از بروز احساسات است ضعیف‌تر عمل می‌کنند.


البته زنان حامله حتی در چنین شرایطی نیز قادر به انجام امور روزمره و زندگی عادی خود هستند و این مشکلات به معنای مختل شدن حیات آنها نیست. نکته کلیدی آن است که زنان حامله برای انجام امور روزمره باید تمرکز و دقت بیشتری نسبت به شرایط عادی داشته باشند.


پیش از این ثابت شده بود که در دوران حاملگی فعالیت بخش خاکستری مغز که وظیفه پردازش اطلاعات اجتماعی و انجام کارکردهای حافظه را بر عهده دارد، کاهش می‌یابد و همین امر تغییراتی را در الگوهای خواب، نگرانی و میزان حال و حوصله زنان حامله ایجاد می‌کند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته