دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1396 - 17:30

ساخت بزرگ‌ترین مزرعه بادی تا سال 2027

اروپا قصد دارد تا سال 2027 بزرگ‌ترین مزرعه بادی جهان را در قالب یک جزیره مصنوعی در دریای شمال بسازد. این مزرعه می‌تواند انرژی تجدیدپذیر را برای 80 میلیون نفر در اروپا تامین کند.
کد خبر : 248859

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از DailyMail، این جزیره مصنوعی در زمینی به مساحت شش کیلومتر مربع ساخته خواهد شد و مجهز به مزارع توربین بادی، باند فرودگاه و بندرگاه خواهد بود. قرار است این جزیره مصنوعی در دریای شمال ساخته شود و انرژی مورد نیاز 80 میلیون نفر از مردم اروپا را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کند.


این جزیره که «مرکز انرژی بادی دریای شمال» نام دارد، خانه گروهی کوچکی از کارکنان دائمی خواهد بود که برق را از طریق کابل‌های راه دور به بریتانیا و هلند سپس به دانمارک، آلمان، نروژ و بلژیک منتقل می‌کند.


«بانک داجر» در 125 کیلومتری ساحل شرقی یورکشایر قرار دارد و محل کم‌عمق و بادخیزی است که برای ساخت این پروژه 1/75 میلیارد دلاری محل مناسبی است. این سایت شامل ساختمان‌هایی برای اسکان کارکنان، یک فرودگاه، شبکه کوچکی از خیابان و جاده، فضاهای سبز و حتی یک دریاچه مصنوعی می‌شود.


اپراتور شبکه برق هلند اخیرا اعلام کرده است که انرژی حاصل از این جزیره میلیاردها یورو ارزان‌تر از مزارع بادی معمولی و کابل‌های انتقال انرژی بین‌المللی خواهد بود. حامیان این پروژه ادعا می‌کند که این جزیره راه نوآورانه‌ای است تا انرژی بادی ارزان‌تر شود چراکه وقتی فضاهای قابل دسترس در اطراف ساحل پر می‌شوند، توربین‌های بادی باید به مناطق دورتر و گران‌قیمت‌تر دریا انتقال یابند.



راب ون در هیج، مدیر برنامه توسعه شبکه بادی ساحلی، در این باره می‌گوید: «این صنعت برای ادامه راه کارش، باید هزینه‌ها را کاهش دهد».


منطقه انتخابی برای ساخت این جزیره مصنوعی 15 تا 36 متر عمق دارد که انتظار می‌رود هزینه‌های پروژه را کاهش دهد. این جزیره حدود پنج الی شش کیلومتر مربع مساحت خواهد داشت تا تجهیزات لازم روی آن جا بگیرد.


ایده ابتدایی این طرح توسط کمپانی‌هایی از دانمارک، هلند و آلمان شکل گرفت. در اواخر سال 2018 نقشه رسمی از این جزیره مصنوعی منتشر خواهد شد.


توربن گلر نیلسن، مدیر فنی کمپانی «انرژینت»، در این باره می‌گوید:‌«شاید ابتدا کمی دیوانه‌وار و علمی تخیلی به نظر برسد اما این جزیره مصنوعی می‌تواند انرژی بادی را در آینده بسیار ارزان‌تر و کارآمدتر کند».


مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب