راهکارهای ساده برای داشتن زندگی شادتر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کارشناس ارشد امور مشاوره و راهنمایی واحد دهاقان در این نشست درباره شادکامی گفت: شادکامی یک صفت شخصیتی فرضی مشخص، بانشاط و سرزندگی، مردم آمیزی، قابلیت اعتماد و نظایر آن است.
سارا ملاسعیدی ادامه داد: اگر چه مطالعه علمی شادی و احساس بهزیستی موضوع جدیدی است، اما تئوریهای مربوط به شادی بسیار قدیمی هستند. اگر نگاهی واقعبینانه به دنیای اطراف خود داشته باشیم به این واقعیت اذعان میکنیم که اکثر افراد جامعه با مسائل و مشکلات عدیدهای مواجه هستند، ولی بعضی از آنان با وجود هرگونه مشکل و یا استرسی که دارند، زندگی خود را با شادکامی تجربه میکنند.
وی افزود: شادی یک احساس درونی است که همراه با نشاط، خنده، لذت، امید، احساس رضایت و خوشبینی به صورت گذرا، حسی بلند مدت در فرد به وجود میآورد. توانایی احساس رضایت از زندگی، لذت بردن از خویش و ارتباط با سایرین و شوخ طبعی از علائم شادکامی هستند.
ملاسعیدی با بیان تأثیر شادکامی در سازمانها تصریح کرد: وقتی افراد احساس خوب داشته باشند، به بهترین نحو ممکن کار خواهند کرد. احساس خوب، کارایی ذهنی و جسمی را افزایش میدهد و افراد را در درک بهتر اطلاعات و استفاده از قواعد تصمیمگیری در قضاوتهای پیچیده توانا میسازد، علاوه بر آن، فرد را در تفکر انعطاف پذیرتر میکند.
وی با برشمردن عوامل تعیین کننده شادی و نقش شادی در ایجاد آرامش و حفظ سلامتی، به صورت مبسوط راهکارهای کاربردی ساده برای داشتن زندگی شادتر از جمله تقویت گرایشهای دینی و معنویت، زندگی کردن در زمان حال، پرهیز از تنهایی، داشتن برنامهریزی مناسب و کمک به دیگران را برای حاضران بیان کرد.
انتهای پیام/