مستکبران دانشگاهها،مدارس و مراکز علمی و آموزشی را نشانه گرفتهاند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام محمدرضا حدادپور جهرمی در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی که به همت کانون بسیج اساتید و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد لامرد برگزار شد، تفاوتهای توطئه با توهم توطئه را برشمرد و افزود که امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به یقین در معرض توطئه کشورهای مستکبر قرار دارد و در این میان توطئه گر نیزدر کشور نفوذ کردهاند.
وی به بررسی ابعاد مختلف نفوذ از منظر مقام معظم رهبری پرداخت و نفوذ فردی و جریانی را از انواع نفوذ برشمرد و با بیان این مطلب که دشمن، دانشگاهها، مدارس و سایر مراکز علمی و آموزشی را نشانه گرفته است، لزوم هشیاری افراد فعال در این حوزهها را خواستار شد و مصداق هایی را در این زمینه از جمله تغییر در اولویت ها و نفوذ در مراکز تشخیص را نام برد که باعث تصمیم گیری و تصمیم سازی اشتباه در سران نظام شده و صدمات جبران ناپذیری به کشور وارد می کند.
این استاد دانشگاه و پژوهشگر استراتژیک، نفوذ جریانی را شبکه سازی در میان ملت به وسیله پول و جاذبه های جنسی مطرح کرد و یادآور شد که کسانی که در بخش های مختلف، با زبان های مختلف، نهادهای انقلابی را مورد هجمه قرار می دهند، تکمیل کننده جریان نفوذ هستند و در همین راستا هفت مرکز و موسسه راهبردی وابسته به استکبار که به امر نفوذ اشتغال داشته اند و برای مدتها تقریباً کارآیی خود را از دست داده بودند، را نام برد که یک سال قبل از فتنه سال 88 دوباره فعالیت خود را از سر گرفته و با برنامه ریزیهای انجام شده، هر کدام وظیفه خاصی را به عهده داشتند.
وی شناسایی، سازماندهی، فضاسازی، طلبکار سازی، مقصرسازی، مجهزسازی و اقدام سازی را مراحل هفت گانه نفوذ معرفی کرد و به تربیت منفی دانش آموزان و دانشجویان اشاره کرد که تعریف چشم انداز فرهنگی و دینی جهت خنثی سازی این توطئه دشمنان را لازم و ضروری دانست.
این پژوهشگر مولف 6 کتاب است که کتاب کف خیابان (روایت اطلاعاتی از فتنه 88) و کتاب حیفا (شکل گیری داعش و روایت مستند از جاسوسه موساد) از مهمترین تالیفات وی است. جهت استفاده هرچه بیشتر دانشجویان، استادان و کارمندان واحد لامرد، درحاشیه این مراسم نمایشگاه کتاب تالیفات وی با تخفیف 35 درصد عرض شد که مورد استقبال استادان و دانشجویان قرار گرفت.
دکتر سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد نیز در این مراسم، با نکوداشت روز نهم دی به بیان راهکارهای ایجاد روحیه بصیرت افزایی در افراد از طریق تقویت حس کنجکاوی و حقیقت جویی پرداخت و خاطر نشان کرد که افراد با بصیرت نسبت به موضوعات مختلف جامعیت فکری توام با تعمق در اندیشه و قابلیت انعطاف دارند.
انتهای پیام/