طرح پابند الکترونیکی به صورت پایلوت در مازندران اجرا میشود
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محمد علی کریمی امروز در مراسم افتتاح دفاتر خدمات قضایی تعدادی از حوزههای قضایی مازندران اظهار داشت: دفاتر خدمات قضایی در شهرهای رامسر، آمل، فریدونکنار و بخش خرم آباد مازندران را اندازی شده و 30 دفتر خدمات قضایی الکترونیک نیز در سایر شهرهای مازندران راه اندازی میشود.
وی افزود: هدف اصلی از افتتاح این دفاتر، اجرای برخی از خدمات قضایی در اجرای قانون آئین دادرسی کیفری ماده 655 در واگذاری به بخش خصوصی بوده است.
کریمی گفت: دسترسی آسانتر مردم در فضای مناسب به خدمات الکترونیک قضایی، ثبت دادخواستهای حقوقی تجدید نظرخواهی، تجدید نظرخواهی کیفری، ثبت سنا که مقدمه ای برای ابلاغ الکترونیک و دریافت حساب کاربری و ثبت اظهار نامه است در این دفاتر ارائه میشود.
وی تصریح کرد: در سال جاری 500 هزار ابلاغ الکترونیکی در مازندران صادر شد که 500 هزار دفعه از سرویس حمل و نقل استفاده نشده است.
معاون دادگستری مازندران با اشاره به اینکه امسال، 85 درصد ابلاغیههای الکترونیکی به دست مردم رسیده و در آینده پروندههای کیفری که با شکایت شاکی شروع میشود توسط خدمات الکترونیکی انجام میشود، گفت: طرح پابند الکترونیکی برای افرادی که نخستین بار حکم محکومیت زندان دریافت میکنند در مازندران به صورت پایلوت اجرایی میشود.
وی درباره طرح پابند الکترونیکی گفت: در این طرح افراد مجرم که برای نخستین بار زندانی میشوند با استفاده از این طرح در خارج از زندان و جایی که دادگاه تعیین میکند حضور پیدا کرده و در جامعه در کنار خانواده باشند اما محدودیتهایی برای آن ها مشخص میشود.
معاون قضایی و فناوری دادگستری کل مازندران با بیان اینکه مهمترین مزیت طرح خدمات قضایی الکترونیک، سرعت و شفافیت در فرآیند کاری است که سامانه در هر مرحله از کار قضایی اطلاع رسانی میکند که پرونده در چه وضعیتی قرار دارد، افزود: حرکت به سمت دنیای بدون کاغذ در دنیای قضایی و فراهم کردن بستر مناسب برای مردم جهت سرعت و دقت کار مدنظر بوده و کم کردن بخشی از برنامههایی که ماهیت قضایی برای دادگستری ندارد از اهداف راه اندازی این دفاتر است.
انتهای پیام/