دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آذر 1396 - 15:20
مدیرکل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو عنوان کرد:

استقرار ۳۰ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در مراکز بهداشتی و درمانی کشور

مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در کشور ۲۲۰۰ شرکت تجهیزات پزشکی، ۱۰۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی و ۵۵۰۰ نماینده از کمپانی‌های مختلف تجهیزات پزشکی وجود دارد،گفت: میزان بهره‌وری ما در این حوزه با شرایط مطلوب فاصله زیادی دارد به طوری‌که در این حوزه نیازمند یک انقلاب و تحول بنیادین هستیم که باید از مدیریت کلان حوزه بهداشت و درمان نشأت بگیرد.
کد خبر : 240401

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، رضا مسائلی در چهارمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات افزود: در دوره جدید طرح تحول نظام سلامت قرار است با همکاری و تعامل میان ارکان مختلف وزارت بهداشت و با محوریت معاونت درمان و با همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی و هیات امنای صرفه‌جویی ارزی بتوانیم خرید تجهیزات پزشکی را مدیریت کنیم؛ به طوری‌که با منابع محدود حداکثر بهره‌وری را داشته باشیم.
وی افزود: بر این اساس قرار است اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو شیوه ‌نامه‌ای را تهیه کند تا بتوانیم بر اساس آن خرید تجهیزات پزشکی را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا از منابع محدود حداکثر بهره‌وری را داشته باشیم. بر همین اساس اولین قدم‌، آسیب‌شناسی اقدامات گذشته و چگونگی بالا بردن بهره‌وری است و در مرحله دوم به طور دقیق نیازسنجی را از سطح دانشگاه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی انجام می‌دهیم و این موضوع را به‌صورت جدی دنبال خواهیم کرد.
مسائلی بر لزوم تعامل بیشتر میان معاونت درمان، اداره کل تجهیزات پزشکی و هیات امنای صرفه جویی ارزی برای طراحی مدل جدیدی از خرید تجهیزات پزشکی تاکید کرد و گفت: در این مدل حتما دانشگاه‌های علوم پزشکی نقشی فعال خواهند داشت.


وی در ادامه ضمن اشاره به موضوع مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی گفت: در مراکز بهداشتی و درمانی کشور نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مستقر است بنابراین مدیریت نگهداشت آن‌ها موضوعی بسیار کلیدی است و متاسفانه میزان بهره‌وری ما در حوزه مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی در کشور با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد.


مدیرکل تجهیزات پزشکی تجبا بیان اینکه در کشور ۲۲۰۰ شرکت تجهیزات پزشکی، ۱۰۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی و ۵۵۰۰ نماینده از کمپانی‌های مختلف تجهیزات پزشکی وجود دارد،گفت: میزان بهره‌وری ما در این حوزه با شرایط مطلوب فاصله زیادی دارد به طوری‌که در این حوزه نیازمند یک انقلاب و تحول بنیادین هستیم و باید از مدیریت کلان حوزه بهداشت و درمان نشأت بگیرد.
وی تاکید کرد: ما برای خرید تجهیزات پزشکی برنامه‌ریزی می‌کنیم و عزم راسخ داریم که تا حد امکان مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شود و از این سرمایه کشور محافظت کنیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب