تقوی در همایش «یکتا»: تحجر سیاسی و تشکیلاتی مانند تحجر مذهبی مذموم است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سیدرضا تقوی، قائممقام جامعه روحانیت مبارز که عصر امروز در همایش سراسری یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی(یکتا) در سالن شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه تهران حاضر شده بود، در سخنانی اظهار کرد: در عرصه سیاسی و اجتماعی، هر یک از افراد به تنهایی نمیتوانند تأثیر شگرفی داشته باشند، وقتی همه در یک تشکل جمع شوند، آنگاه میتوانند موج عظیمی را به وجود آورند.
وی افزود: تشکل یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی، واژههای خوبی را برای نام خود استفاده کرده است و بیانگر این است که این تحول میخواهد در برابر رکود باشد؛ یعنی اینکه این مجموعه ضدرکود و ضدخمودگی است و ناامیدی و سستی در آن راه ندارد.
رئیس شورای سیاستگداری ائمه جمعه تصریح کرد: اعضای این تشکل، این بار سنگین را خودخواسته بر دوش خود نهادند و باید با پایبندی به این مفاهیم، کار سختی را در پیش گیرند و تلاش مضاعف داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه «تلاش و تحول عامل ماندگاری است»، گفت: هر جمعی تلاش نکند فرسوده میشود. برای اینکه بتوانیم قلههای بلند را فتح کنیم، باید صبر و مقاومت داشته باشیم.
تقوی با بیان اینکه «تشکلهای اسلامی که خود را ذیل عنوان اسلامی معرفی میکنند باید پایبند به اخلاق باشند»، افزود: حفظ روحیه انقلابی و پایبندی به شعارهای انقلاب چارچوب کاری ماست که به آن پایبندیم. ما باید بر اصول متمرکز باشیم و پس از تمرکز بر اصول از سلیقههای مختلف بهرهمند شویم.
قائممقام جامعه روحانیت مبارز با اشاره به آفت تحجر گفت: تحجر فقط مذهبی و دینی نیست، تحجر سیاسی هم داریم. حرف حق را هر کسی بزند باید گروههای سیاسی بپذیرند، حتی اگر این حرف از حزب مطلوبشان نباشد و یا اینکه این حرف حق را رقیب بزند.
وی با تأکید بر اینکه «تحجر در مسائل سیاسی و تشکیلاتی غلط و مذموم است»، به تفاوت تشکلهای اسلامی با غیراسلامی اشاره کرد و گفت: تشکلهای اسلامی تحجر ندارند. اگر کسی از متن تشکل ما باطل بگوید، باطل است و از او حمایت نمیکنیم. تحجر آفت است و باید آن را از بین ببریم.
تقوی همچنین به اهمیت اصطلاحسازی اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب زمانی واژه اصولگرایی را مطرح کردند و موجی ایجاد شد. ایشان همچنین در مقابل دموکراسی غربی، مردمسالاری دینی را بیان کردند که باز هم تحول ایجاد کرد. عناوینی مانند اصلاحطلبها، اصولگرایان، اعتدالیون، مشارکتیها، ملی ـ مذهبیها و غیره بیان میشود. این اصطلاحسازیها خیلی مهم است و ما باید به آن توجه کنیم.
انتهای پیام/