دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در مراسم روز جهانی اهداکنندگان خون؛

شاخص اهدای مستمر خون در کشور به 51 درصد رسید/ دعوت از جوانان 18 تا 22 ساله برای اهدای خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران از جوانان سنین 18 تا 22 ساله برای اهدای خون دعوت کرد و گفت: امروز شاخص اهدای مستمر خون در کشور به 51 درصد رسیده است.
کد خبر : 23235

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اکبر پورفتح‌الله در مراسم روز جهانی اهداکنندگان خون گفت: بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت برای رسیدن به اهدای خون 100درصد داوطلبانه تا سال 2020 هدفگذاری شده است اما ایران 13 سال زودتر از برنامه‌ریزی سازمان جهانی بهداشت به این هدف‌گذاری دست یافته است.


وی با اشاره به دعوت سازمان جهانی بهداشت از ایران جهت ارائه تجربیات خود در زمینه حذف خون جانشین و اهدای داوطلبانه خون، گفت: امروز از دو میلیون و 70 هزار اهداکننده خون که سال گذشته جهت هدیه جان خود به مراکز انتقال خون مراجعه کرده‌اند، تشکر می‌کنم.


پورفتح الله یاد آور شد: سالانه 500 هزار ایرانی دو مرتبه خون خود را هدیه می‌دهند بر همین اساس امروز شاخص اهدای مستمر خون در کشور به 51 درصد رسیده است.


مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ادامه داد: 3.5 میلیون نفر در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیازمند خون و فرآورده‌های خونی هستند. همچنین سال گذشته 380 هزار نفر اهداکننده بار اول داشته‌ایم که به جمع اهداکنندگان خون پیوسته‌اند.


پور فتح الله از جوانان سنین 18 تا 22 ساله برای اهدای خون دعوت کرد و گفت: جوانان 18 تا 22 ساله که به سن اهدای خون رسیده‌اند، سالم‌ترین افراد برای اهدای خون هستند زیرا از سال 1373 به بعد واکسیناسیون هپاتیت B در برنامه واکسیناسیون کشور قرار گرفته است. بنابراین جوانان 18 تا 22 ساله در حال حاضر سالم‌ترین اقشار برای اهدای خون هستند و باید بر روی این جوانان سرمایه‌گذاری کنیم.


پورفتح‌الله با اشاره به بروز پدیده سالمندی در کشور گفت: بسیاری از بیماری‌ها در سنین بالای 40 سال اتفاق می‌افتد. همچنین مصرف خون در سنین سالمندی افزایش و جمعیت اهداکننده خون کاهش می‌یابد، به طوری که دو سوم خون‌های اهدایی در افرادی بالای 50 مصرف می‌شود.


مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران با تاکید بر سرمایه گذاری بر اهدای خون جوانان گفت: اهداکنندگان خون افراد شاخص و ویژه‌ای هستند و با سرمایه‌گذاری بر این افراد می‌توانیم جامعه متفاوت و بهتری بسازیم زیرا کار اهداکنندگان خون، اجتماعی و فرهنگی است به طوری که کسی که امروز مایه حیات خود را بدون هیچ چشم داشتنی اهدا می‌کند اگر ثروت و پولی داشت به یک فرد خیر تبدیل می‌شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب