۱۵ هزار دانشمند جهان درباره تخریب زمین هشدار دادند
به گزارش رسانههای دیگر آنا، این دانشمندان تصریح کردهاند آسیب دیدن محیط زیست که ناشی از رویدادهایی مانند تغییرات آب و هوایی، تخریب جنگلها، کاهش دسترسی به آب پاکیزه، نابودی گونههای مختلف حیوانی و افزایش جمعیت انسانهاست میتواند حیات بشریت را به خطر بیندازد.
نامه یادشده در تازهترین شماره نشریه علمی بینالمللی بیوساینس منتشر شده است. در متن منتشر شده در این نشریه با عنوان «دانشمندان جهان به بشریت هشدار میدهند: اخطار دوم» اظهار امیدواری شده است که انسانها بتوانند روند تخریب محیط زیست را متوقف کنند، اما برای این کار به فشار افکار عمومی نیاز است تا سیاستمداران را برای اخذ تصمیمات درست قانع کنند.
برخی از اقدامات پیشنهاد شده توسط این دانشمندان عبارتند از تلاش جدیتر برای حفاظت از منابع زمینی و دریایی، تقویت قوانین ضدشکار و محدودکردن تجارت حیات وحش، اجرای برنامههای آموزشی مناسب برای زنان و خانوادهها، تغییر رژیم غذایی انسانها و استفاده بیشتر از انرژیهای تجدیدپذیر و سبز.
۱۷۰۰ نفر از این دانشمندان قبلا در سال ۱۹۹۲ هم نامهای با مضمون مشابه منتشر کرده بودند و حالا معتقدند شرایط در مقایسه با آن زمان بدتر شده است. زیرا منابع آبی پاک در مقایسه با ۲۵ سال قبل ۲۶ درصد کاهش یافته، میزان نواحی مرده در اقیانوسها که حیات آبزیان و دیگر موجودات در آنها از بین رفته ۷۵ درصد رشد کرده، بیش از ۱۲۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع از جنگلهای جهان نابود شده، انتشار گازهای گلخانهای نیز با سرعت در حال افزایش است.
منبع: مهر
انتهای پیام/