گاراژهای شوش به مرکز فروش چینی و بلور تبدیل میشوند/ اوراقچیها به دنبال کسب جواز
کامران زنگیشه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی اوراقچیان میدان شوش توضیح داد: بر اساس مصوبه سال 1369، 33 دسته شغلی باید از تهران خارج میشدند، متاسفانه این مصوبه اجرا نشد اما در سال گذشته بحث اوراقچیان شوش به عنوان یکی از این 33 دسته شغلی مورد توجه قرار گرفت.
زنگیشه ادامه داد: هماهنگیهای لازم در این زمینه با اتحادیه مربوطه انجام شد و اتحادیه زمینی را در کیلومتر 15 جاده خاوران تهیه کرد و با هماهنگی بخش خصوصی آن محل ساخته شده است.
مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل با بیان اینکه هم اکنون هزار و 250 سوله در این زمین ساخته شده است، خاطر نشان کرد: ساخت سولهها بالای 95 درصد پیشرفت دارد اما در بحث زیرساختها از جمله برق مشکلاتی وجود دارد که در این زمینه نیز هماهنگیهای لازم در حال انجام و کار تقریبا به انتها رسیده است.
وی با اشاره به وضعیت میدان شوش تصریح کرد: در این منطقه 11 گاراژ وجود دارد که بیشترین افراد در گاراژ سامانی و تندرو فعالیت میکردند، در حال حاضر در تمامی این گاراژها حدودا 80 درصد اوراقچیها تخلیه شدهاند.
به گفته مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل در این محل بحث محوطهسازی و پیادهرو سازی و آسفالت داخلی گاراژها و همچنین ساخت سرویسهای بهداشتی توسط شهرداری تهران انجام شده است.
وی با اشاره به هماهنگیهای صورت گرفته با اتحادیه چینی و بلور گفت: در ضلع غربی این منطقه بزرگترین مجتمعهای تجاری چینی و بلور کشور فعالیت میکنند که گاراژ سامانی و تندر نیز به مراکز فروش چینی و بلور تبدیل میشوند، هماهنگیهای لازم در این زمینه صورت گرفته و اکثر اوراقچیها به دنبال کسب جواز در این زمینه هستند.
زنگیشه تاکید کرد که چند مورد از گاراژهای این منطقه دارای مشکل مالکیت هستند که شهرداری نمیتواند در بحث مالکیت ورود پیدا کند. اگر مشکل مالکیت برطرف شود شهرداری تهران به گاراژهای یاد شده خدمات لازم را ارائه دهد.
انتهای پیام/