برنامه ریزی برای تداوم خدمات هماهنگ شهرداری تهران در اربعین سالهای بعد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد سالاری، در حاشیه بازدید از روند خدمت رسانی شهرداری تهران در کربلا و در جمع خبرنگاران تصریح کرد: از دیروز به همراه مهندس هاشمی و فراهانی بازدید های مختلفی از روند خدمت رسانی به زائران اباعبدالله (ع) در اربعین داشتیم و در مجموعه این بازدیدها خدمت رسانیهای متنوعی را از سوی شهرداری تهران در بخشهای مختلف مشاهده کردیم.
وی تاکید کرد: نقاطی که شهرداری تهران مسؤولیت رفت و روب ، جمع آوری زباله و خدمت رسانی به زائران را بر عهده داشته با دیگر نقاط متفاوت بوده است. هر چند که حجم جمعیت و سیل حضور مردم از سراسر عراق و ایران اسلامی به حدی زیاد است که خدمات شهرداری تهران در این فرایند بخش کوچکی از مجموعه خدمت رسانی دیگر نهادها، سازمان ها و وزارتخانههای ایران و عراق و همچنین خیران و نیروهای داوطلب را تشکیل میدهد.
سالاری با اشاره به سایر فعالیتهای شهرداری تهران در حوزه درمانی، زیباسازی و فرهنگی گفت: امروز از موکب سازمان بسیج شهرداری تهران در عمود 708 بازدید کردیم و شاهد بودیم که مجموعه بسیار خوبی از سوی سازمان بسیج شهرداری چیدمان و جانمایی شده است. در کنار آن تجهیزات و وسایل زیادی از تهران برای ارایه خدمات درمانی در نظر گرفته شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: گزارشهای ارایه شده نشان میدهد طیف قایل توجهی از زائران اباعبدالله (ع) تحت پوشش خدمات درمانی شرکت شهر سالم شهرداری تهران شامل ویزیت توسط پزشکان، ارایه دارو و خدمات سرپایی قرار گرفتند.
عضو کمیته نظارت و ارزشیابی فعالیت های شهرداری تهران در اربعین حسینی درباره نحوه حضور مدیریت شهری پایتخت در اجتماع سالهای آتی عتبات عالیات نیز گفت: برای تصمیم گیری در این زمینه نیاز به آسیب شناسی جدی تری وجود دارد، به همین منظور در کمیته نظارت و ارزشیابی ساز و کار چابکی را طراحی کردیم؛ به نحوی که در کلیه مرزهای ایران و عراق شامل چذابه، مهران و شلمچه ناظرانی را به صورت ثابت در دو شیفت قرار دادیم که به صورت مستمر گزارش های خود را ارایه می دهند. همچنین در شهرهای کربلا، نجف، کوت و در طول مسیر پیاده روی نیز ناظرانی را تعیین کردهایم که به موجب هماهنگیهای صورت گرفته گزارشهای خود را ارایه میدهند.
سالاری یادآور شد: باید کلیه این نظرات را به همراه مشاهدات خودمان و تیم همراه رییس شورای شهر، در کنار گزارشهای شهرداری تهران جمع بندی کنیم و به تصمیم قطعی برسیم اما بر اساس مشاهدات موجود، به نظر می رسد که نوع خدمت رسانی شهرداری تهران باید تغییرات اساسی پیدا کند.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در این چند روز با وجود سیل جمعیت عزادار، برخی برنامه ریزیهای موازی و جزیرهای از سوی بخشهای مختلف وجود دارد که این امر نشان میدهد به یک مدیریت هماهنگ و یکپارچه و مبتنی بر نیازسنجی در هر محدوده، شهر و مرز و مسیر ها نیاز داریم.
وی با اشاره به تنوع نحوه خدمت رسانی در محدودههای مختلف مرزی و شهرهای عراق، گفت: در طول مسیر پیاده روی شاهد بودیم که فرایند خدمت رسانی اعم از رفت و روب، جمع آوری زباله و پذیرایی مناسب است و در بعضی بخش ها نیز نیاز به بهبود دارد.
سالاری در پایان تصریح کرد: این کنگره بزرگ مردمی به عنوان یک ظرفیت تاثیرگذار در دنیای کنونی اتفاق افتاده و ایجاد چنین جنبشی، همه کشورهای جهانی و تئوریسینهای آنها را مبهوت کرده است. ما نیز همراستای این جنبش باید بتوانیم سال به سال خدمت رسانی خود را در تراز این سیل عظیم عاشقان ارتقا ببخشیم.
انتهای پیام/