دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
باحضور رئیس پلیس تهران و هنرمندان

۵ میلیون سی‌دی فیلم‌های غیرمجاز امحا شد

صبح امروز؛ ۱۵ آبان در عملیاتی با حضور مسئولان بخش انتظامی و وزارت ارشاد بخشی از فیلم های قاچاق غیرمجاز امحا شد.
کد خبر : 229120

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، صبح امروز؛ دوشنبه ۱۵ آبان ماه مراسم امحای فیلم‌های قاچاق با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق فیلم و نیروی انتظامی‌ و با حضور مهدی یزدانی؛ مدیرعامل موسسه رسانه‌های تصویری، علیرضا تابش؛ مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، سردارحسین رحیمی؛ رییس پلیس تهران بزرگ، سردار علیرضا لطفی، منوچهر شاهسواری؛ مدیرعامل خانه سینما، محمدحسین فرح‌بخش، علیرضا شجاع نوری، پژمان بازغی، بهرام رادان، حبیب الله کاوش و جمعی دیگر از هنرمندان در محل پلیس اطلاعات و امنیت برگزار شد.


در این مراسم، بخشی از فیلم‌های توقیفی نشان داده شد و مهدی یزدانی در حضور سردار حسین رحیمی رییس پلیس تهران بزرگ، سردار لطفی رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ توضیحاتی درباره این فیلم‌ها ارایه کرد.



*کار تحقیقاتی عملیات امحا در 48 ساعت انجام شد


سردار حسین رحیمی؛ رییس پلیس تهران بزرگ در حاشیه این مراسم گفت: کار تحقیقاتی این عملیات در ۴۸ ساعت گذشته انجام و بیش از ۱۱ میلیون سی‌دی غیرمجاز، مبتذل و مستهجن توقیف شد که امروز بیش از ۵ میلیون سی‌دی با حضور مقامات قضایی و ارشاد امحا می‌شود.


وی افزود: در این عملیات ۴۰۰ واحد مرکز فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت که اکثر این واحدها فاقد مجوز بودند و به کپی غیرمجاز آثار ایرانی و توزیع فیلم های خارجی می‌پرداختند.



*رییس پلیس تهران: ۷۰۰ دستگاه تکثیر توقیف شد


سردار رحیمی با اعلام اینکه در این عملیات ۷۰۰ دستگاه تکثیر توقیف شد، بیان کرد: امیدواریم در این زمینه برخورد قاطع صورت گیرد و سینماگران از این طریق حمایت شوند تا بعد از تولید فیلم دچار ضرر نشوند. ضمن اینکه در این عملیات بازی‌های کامپیوتری مخصوص کودکان را هم کشف کردیم که این بازی‌ها دارای موارد ضداخلاقی و شیطان‌‌پرستی بودند بنابراین امیدواریم با کمک مردم، پلیس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروهای قضایی جلوی این روند را بگیریم.



*شبکه‌ای سامان‌دهی شده برای جلوگیری از قاچاق فیلم وجود ندارد


رییس پلیس تهران بزرگ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بیش از هر چیز نیازمند شناسایی مراکز اصلی قاچاق هستیم، گفت: در این زمینه چیزی به عنوان شبکه ساماندهی شده وجود ندارد و افراد در خانه و مغازه‌های مختلف دست به انتشار غیرمجاز زده‌اند و هیچ گروه سازمان‌یافته‌ای در این زمینه وجود ندارد.


رحیمی در پایان گفت: انتشار فیلم در فضای مجازی معمولا به نفع مصرف‌‌کنندگان فیلم نبوده و پرهزینه‌تر از خرید فیلم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب