دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آبان 1396 - 12:45

شرکت بوش حسگر شتاب مبتنی بر «MEMS» ساخته است

شرکت آلمانی بوش حسگر شتاب مبتنی بر MEMS تولید کرده است که می‌تواند در ادوات پوشیدنی مورد استفاده قرار گیرد. این حسگر ابعاد کوچکی دارد و مصرف انرژی اندکی دارد و می‌تواند در لباس‌های ورزشی برای رصد حرکات ورزشکار استفاده شود.
کد خبر : 227379

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت بوش اعلام کرد که نسل جدیدی از حسگرهای مبتنی بر MEMS را برای استفاده در ادوات قابل پوشیدن تولید کرده است. این حسگر دارای عملکرد بالایی است و به‌سادگی می‌تواند در ادوات با بسته‌بندی فشرده مورد استفاده قرار گیرد. «BMA456» و «BMA423» به‌صورت ویژه‌ برای استفاده در لباس‌های ورزشی به‌منظور رهگیری حرکت در آن‌ها طراحی شده‌است.



این محصولات جدید در غرفه شماره 836 کنفرانس و نمایشگاه حسگرها در سن‌خوزه آمریکا به نمایش درآمد. این حسگر شتاب شرکت بوش از شمارشگر بهینه گام بهره‌مند است که به‌صورت مستقیم با ادوات پوشیدنی ترکیب می‌شود و نیاز به هیچ میکروکنترلر خارجی ندارد. با استفاده از این فناوری می‌توان هزینه و مصرف انرژی را کاهش داد و در عین حال پیچیدگی محصول را به حداقل رساند و در نهایت محصول با سرعت بالاتری وارد بازار می‌شود.



یکی از کاربردهای این حسگر، استفاده از آن در باندهای لباس‌های ورزشی است. این حسگر در چنین لباس‌هایی می‌تواند حرکات پیچیده بدنی را شناسایی کند و خم شدن یا تاشدن بخش‌های بدن را تشخیص دهد و در نهایت میان راه‌ رفتن، دویدن و ایستادن تفکیک قائل شود.



این حسگر از دقت بالا و عملکرد خوبی برخوردار است و می‌توان آن‌ را دربسته‌ای به ابعاد 2 در 2 میلی‌متر جاسازی کرد. ارتفاع این حسگر تنها 0/65 میلی‌متر است و می‌تواند در طراحی‌های مختلف به کار رود. ساعت‌های هوشمند نیز می‌توانند از این فناوری بهره‌مند شوند.



به دلیل مصرف کم انرژی، طول عمر باتری در این ادوات بسیار بالاست، به‌طوری که با مصرف کمتر از 30 میکروآمپر، این حسگر می‌تواند نقش مهمی در بهبود کارایی انرژی دستگاه نهایی داشته باشد. در حال حاضر بوش حسگرهای مختلفی برای بخش ورزشی دارد که این حسگر می‌تواند نقش مکمل را برای آنها ایفا کند.


عرضه این حسگر از ماه آگوست سال 2017 آغاز شده‌است. شرکت بوش به دنبال ساخت حسگرهایی است که بتواند از آن‌ها در ادوات پوشیدنی و اینترنت اشیا استفاده کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب