جریانهای انقلابی در دانشگاهها تقویت شوند/ دانشگاه محل اندیشهمحوری است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست خبری رئیس سازمان دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم صبح امروز با حضور اصحاب رسانه در سفارت سابق آمریکا (لانه جاسوسی) برگزار شد.
داوود گودرزی رئیس سازمان بسیج دانشجویی در این نشست گفت: اهمیت دانشگاه بر کسی پوشیده نیست، زیرا موتور محرک کشور در دستان دانشجویان، استادان و دانشگاهها قرار دارد. بنابراین امیدواریم هر چه زودتر وزارت علوم به ثبات برسد و آقای رئیس جمهور شخصی را به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی کند.
او در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت فرهنگی دانشگاهها اشاره کرد و افزود: علیرغم اینکه اقدامات فرهنگی بسیاری در دانشگاهها صورت گرفته است اما باید بگویم که وضعیت فرهنگی دانشگاهها آنطوری که باید باشد، نیست. محیط دانشگاه باید محیط طهارت و معنویت باشد، البته ما با اردوهای راهیان نور، یادواره شهدا و ... توانستهایم بخشی از کارهای فرهنگی را در دانشگاه دنبال کنیم اما باید بگویم که کار بسیاری وجود دارد و ما از مسئولان میخواهیم که از دانشجویان بسیجی و سازمان بسیج دانشجویان برای اقدامات بیشتر فرهنگی در دانشگاهها حمایت کنند.
گودرزی ادامه داد: همانطور که گفتم در نگاه کلان یعنی در 38 سال گذشته اقدامات فرهنگی زیادی در دانشگاهها صورت گرفته است زیرا همین مدافعان حرم در دانشگاههای ایران تحصیل کردهاند که به تاکید رهبر معظم انقلاب شهید حججی سخنگوی نسلی است که این راه را انتخاب کردند. بنابراین امثال شهید حججی نشان دادهاند که علیرغم همه سختیها فرهنگ عاشورایی در میان دانشجویان ایرانی وجود دارد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی افزود: ما به دنبال تقویت جریانهای انقلابی در دانشگاهها هستیم و نمیخواهیم این جریانها را محدود کنیم. از طرفی هم ما موفق شدیم دبیرخانههایی را در استانهای مختلف کشور برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی راهاندازی کنیم. ما با یک جریان گسترده غیرانقلابی از ابتدای تاسیس انقلاب اسلامی تاکنون مواجه بودیم و هستیم. کاری به دستهبندیهای سیاسی انقلاب یعنی اصلاحطلب و اصولگرا نداریم زیرا همه زیر چتر انقلاب اسلامی قرار دارند.
گودرزی بسیج دانشجویی را یک تشکل انقلابی ارزیابی کرد و افزود: ما برنامههای زیادی را برای تبیین گفتمان انقلاب اسلامی ترتیب دادهایم. از طرفی هم نباید فراموش کرد که دانشجویان بسیجی به دنبال روشنگری و مطالبهگری از مسئولان و همچنین اردوهای جهادی برای رفع محرومیت از کشور هستند. یکی از وظایف اصلی دانشگاهها تربیت مدیران آینده کشور است و ما باید در این موضوع یعنی پرورش مدیران انقلابی تلاشهای زیادی را انجام دهیم.
مسائل دانشگاه باید در درون خودش حل شود/ در دانشگاه عقلانیت حاکم است
دکتر حسین میرزایی سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم هم در این نشست گفت: اگر فکر کنیم که دانشگاهها و دانشجویان فرهنگ انقلابی ندارند یا از جامعه رویکرد انقلابیشان کمرنگتر است در حق دانشگاه جفا کردهایم. زیرا در 4 سال گذشته همه وزارتخانهها به ویژه وزارت علوم تمام تلاش خود را برای ارتقاء فرهنگ انقلابی انجام داده است.
او ادامه داد: وزارت علوم با بسیج دانشجویی ارتباط بسیار خوبی دارد و ما مکمل یکدیگر در بحثهای فرهنگی هستیم. بنابراین نگاه ما و سازمان بسیج دانشجویی یک نگاه راهبردی است و به همه مسائل فرهنگی کشور نگاه تاکتیکی نداریم.
سرپرست معاونت فرهنگی وزارت علوم افزود: دانشگاه محل ایدهپردازی و اندیشهمحوری است که در آن عقلانیت حاکم است. من در اینجا باید تاکید کنم که دانشگاه باید مسائل خودش را در درون حل کند که اگر نتواند این موضوع را انجام دهد قطعا نخواهد توانست مشکلات جامعه و کشور را حل و فصل کند.
او در بخش دیگری از سخنان خود به ستاد اربعین دانشجویان اشاره کرد و گفت: نگاه وزارت علوم به ستاد اربعین دانشجویان نگاه تسهیلگری است. یعنی ما برنامههایی را برای ارائه تسهیلات هر چه بهتر و بیشتر برای اعزام دانشجویان به کربلای معلا و نجف اشرف داریم که البته سه ضلع ارائه تسهیلات اربعین به دانشجویان نهاد رهبری، وزارت علوم و سازمان بسیج دانشجویان است.
میرزایی در پایان بخشی از ارائه تسهیلات وزارت علوم به دانشجویان برای اعزام به عتبات را برشمرد و گفت: ارائه وام یک میلیون تومانی برای دانشجویان مجرد و وام یک و نیم میلیون تومانی برای دانشجویان متاهل تسهیلاتی است که صندوق رفاه دانشجویان برای افرادی که علاقهمند به زیارت سیدالشهدا هستند، در نظر گرفته است.
انتهای پیام/