استرالیا آژانس فضایی خود را تاسیس میکند
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ScienceAlert، این حرکت پس از فشارهای زیاد از طرف متخصصانی صورت گرفت که نگران بودند با ادامه شرایط کنونی، استرالیا فرصت استفاده از این صنعت 420 میلیارد دلاری را از دست بدهد.
مکیلا کش، رئیس اجرایی صنعت علوم و فناوری، میگوید: «صنعت جهانی فضا به سرعت در حال رشد است و بسیار مهم است که استرالیا بخشی از آن باشد. با وجود یک آژانس فضایی ملی مطمئن هستیم که برنامههای طولانی مدت استراتژیکی داریم که از توسعه و کاربردهای تکنولوژیهای فضایی حمایت میکند و همچنین کمکی به رشد صنعت فضایی کشور ما میشود».
استرالیا یکی از دو کشور در میان 35 کشور عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی است که هنوز آژانس فضایی ندارد اما حالا با تائید خبر احداث آژانس فضایی استرالیا، تنها کشور باقیمانده در این لیست ایسلند است. با این حال بسیاری از کشورهای دیگر که در سازمان همکاری و توسعه اقتصادی عضو نیستند نیز دارای آژانس فضایی هستند، از جمله ویتنام و فیلیپین.
در ماه مارس سال جاری، انجمن صنعت فضایی استرالیا، سازمانی که بخشهای فضایی را در استرالیا زیرنظر دارد، گزارشی منتشر کرد که نشان میداد تاسیس یک آژانس فضایی چه مزیتهایی خواهد داشت. این گزارش بر ایجاد فرصتهای شغلی جدید و درآمد حاصل از این صنعت تمرکز دارد و علاوه بر سودآوری برای بخشهای تجاری به نفع بخشهای دولتی نیز خواهد بود.
این پروژه میتواند در صنایع مختلفی کاربرد داشته باشد: ارتباطات، تلویزیون ماهوارهای، جهتیاب ماهوارهای، ماهوارههای نظارت بر آب و هوا، ماهوارههای نظامی و تصویربرداری ماهوارهای.
در حال حاضر استرالیا، بخش اعظمی از اطلاعات ماهوارهای خود را از کشورهای دیگر میخرد. این کشور دارای چند ماهواره است اما پرتاب آنها برعهده کشورهای دیگر بوده است. صنعت هوافضای استرالیا، تاکنون و بدون هیچ آژانس یا برنامه فضایی، چهار میلیارد دلار ارزش دارد و 11500 نفر در این زمینه مشغول به کار هستند.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/