دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 شهريور 1396 - 12:15

فورد برای تکنولوژی لباس هالووین می‌سازد+ ویدیو

از اتومبیل‌های خودران همین حالا هم استفاده می‌شود اما هنوز نیاز است که راننده پشت فرمان قرار بگیرد، به این خاطر که این تکنولوژی هنوز کامل نشده‌است و ایراداتی دارد اما سوال اصلی این است: آیا جامعه آمادگی مواجهه با این تکنولوژی را دارد؟
کد خبر : 212850

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Motor1، واکنش مردم درباره ماشین‌های بدون سرنشینی که در اتوبان‌های سراسر دنیا می‌رانند چه خواهد بود؟ کمپانی فورد برای فهمیدن این موضوع و احتمالا لذت بردن از سرکار گذاشتن مردم با «ویرجینیا تک» همکاری کرد تا واکنش مردم به یک ماشین خودران را به چشم خود ببیند.


البته هدف والاتری هم برای انجام این کار وجود داشت. در واقع، کل این ماجرا به منظور مطالعه‌ای برای گسترش نوعی زبان بصری انجام شد که خودروهای خودران و مردم می‌توانند از آن در آینده استفاده کنند. این امر بسیار مهم است چراکه یک اتومبیل خودران قادر به دست تکان دادن، سر جنباندن یا استفاده از حرکات ناخوشایند نیست تا عابر پیاده از وجودش مطلع شود.


تصور کنید، در یک پیاده‌رو هستید و قصد دارید که از خیابان عبور کنید، می‌بینید که یک ماشین خودران به سمت شما می‌آید؛ آیا بدون اطمینان حاصل کردن از این که این ماشین، شما را می‌بیند از خیابان عبور می‌کنید؟


بنابراین فورد و ویرجینیا تک با کمک گرفتن از متخصصین جلوه‌های ویژه هالیوود، یک لباس به شکل صندلی خودرو ساختند تا راننده خودرو آن را بپوشد و توهم یک اتومبیل خودران را در چشم عابران پیاده ایجاد کند. سپس فورد یک نوار نوری را روی شیشه جلوی یک ون نصب کرد تا علائمی را به عابران نشان دهد. دو نور سفید که به کناره‌ها حرکت می‌کند، نشان می‌دهد که ون قصد توقف دارد. یک نور چشمک‌زن یعنی ون در حال سرعت گرفتن پس از یک توقف است و یک نور سفید ثابت نیز نشان می‌دهد که ون در حالت کاملا خودران حرکت می‌کند.


برای ترجمه این علائم به زبانی که عابران پیاده، نور سفید ثابت ممکن است به این معنا باشد که ون از وجود شما خبر ندارد. نورهای روشن می‌تواند به این معنا باشد که ون شما را می‌بیند و به شما خواهد رسید و نور چشمک‌زن نیز به معنای این است که شما مورد هدف قرار گرفته‌اید و بهتر از سر راه کنار بروید چراکه ون در حال سرعت‌گیری است.


البته وقتی این اتومبیل به خیابان‌های ویرجینیای شمالی رسید، مردم روحشان هم خبر نداشت که این علائم چه معنا و مفهومی دارند. از اول ماه اوت، ویرجینیا تک و فورد از طریق چندین دوربین تعبیه شده روی این خودرو، توانستند بیش از 150 ساعت اطلاعات عملیاتی به دست آورند.


در این فرآیند راننده پنهان شده در لباس صندلی مانند، بیش از 1650 بار به عابران پیاده‌ای که گمان می‌کردند با یک اتومبیل خودران روبه‌رو شده‌اند، سیگنال فرستاد. واکنش این افراد مورد مطالعه قرار خواهد گرفت و این اطلاعات برای گشترس یک سیستم آسان یادگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد که بتواند درآینده شکاف ارتباطی میان انسان و ماشین را بهم مرتبط کند.





مترجم: هانا حیدری



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب