دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دغدغه‌های مجازی یک نماینده مجلس

درد ‌فالوور

جشن تولد دو سالگی یکی از پیج‌های نماینده مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید هم بود، در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر موج انتقادات و اعتراضات را راهی مجلس کرد.
کد خبر : 212539

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، جشن تولد دو سالگی یکی از پیج‌های نماینده مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید هم بود، در شبکه‌های اجتماعی بار دیگر موج انتقادات و اعتراضات را راهی مجلس کرد. مجلس که به فرموده حضرت امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی در راس امور است این روزها با صحنه‌های ناراحت‌کننده و دور از شأن برخی نمایندگان مواجه می‌شود؛ مجلسی که شهدای زیادی را در راه دفاع مقدس داده و در ماه‌های اخیر حادثه تروریستی توسط گروهک تکفیری داعش در آنجا به‌وقوع پیوست و در آنجا محافظان و کارمندان این قوه مهم، جان خود را در مقابل گلوله‌های دشمن قرار دادند تا جان نمایندگان در امان بوده و بتوانند راحت و با کمال آرامش به فکر مشکلات و گرفتاری‌های مردم باشند.


اما باید گفت که دسته‌گل‌های نمایندگان فراکسیون امید در مجلس تمامی ندارد. یک روز ماجرای سلفی حقارت با حضور «فدریکا موگرینی»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسه تحلیف رئیس‌جمهور را به وجود می‌آورند و یک روز نیز با حضور وزیر، تریبون مجلس را با تریبون خانوادگی اشتباه می‌گیرند و به دفاع از مسائل مالی خانواده خود می‌پردازند. از سوی دیگر نامنظمی‌های حضور و عدم شرکت نمایندگان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های مجلس باعث ایجاد ناراحتی در بین افکار عمومی شده است.


حالا نیز غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی، یکی از همین نمایندگان لیست امید برای صفحه اینستاگرام خود جشن تولد دو سالگی گرفته است. همین موضوع موجب تعجب بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی شده و افکارعمومی در فضای مجازی با ابراز تاسف از این مساله نسبت به تقلیل جایگاه و شأن نمایندگی در مجلس با چنین رفتارهایی انتقاد می‌کنند.
جعفرزاده برای 18 هزار فالوور در پیج خود در حالی جشن تولد گرفته است که مردم حوزه انتخابیه‌اش در رنج و مشکلات بسیاری به‌سر می‌برند.


در همین راستا رفتار عجیب و تاسف‌بار نمایندگان لیست امید مجلس آن هم از سوی اعضای فراکسیونی که مدعی است به دیپلماسی آشناست و زبان و ارتباطات جهانی را می‌داند، ادعا دارد که بهتر از رقیبان خودش می‌تواند با دنیا تعامل کند اما در عمل بدیهیات اولیه رفتارهای سیاستمداری آن هم در حد نماینده مجلس را بلد نیست، به حدی سخیف، سطحی و حقارت‌آمیز بود که جدا از واکنش‌های گسترده افکار عمومی، کاربران فضای مجازی و رسانه‌های داخلی، واکنش رسانه‌های خارجی را نیز در پی داشت.


در برخی از نظرات آمده است: «بارک‌ا... به تو که دغدغه‌ات جمع کردن فالوورات تو تولد اینستاته...»، «الان هم به‌جای رسیدگی به امور مردم باید سرت رو بکنی تو گوشی و کامنت‌ها رو پاک کنی»، «الان توقع دارین ما بگیم مبارکه؟چه مسئولای سرخوشی داریم»، «امروز برای اینستاگرامتون جشن تولد بگیرید، فردا هم برای سگ‌هاتون. مجلس ما شده مملو از افرادی که دغدغه‌هاشون اینستاگرامه. شماها شدید وارث صندلی‌هایی که مرحوم مدرس و شهید دیالمه و شهید آیت می‌نشستند، یکی میشه شما و یکی میشه خدای رنگین‌کمان.»


حال امروز و با وجود این رفتارها چگونه انتظار داریم رفتارهای سیاسی نازل در عرصه ارتباطات فرامرزی، نتایج بسیار تلخی به بار نیاورد و شأن بالاترین جایگاه قانون‌گذاری و نظارتی کشور را مخدوش نسازد؟


بسیاری از کنشگران بر این باورند که در گذشته نیز افراد غیروارسته و سست‌عنصر بعضا در پناه زدوبندهای سیاسی یا مالی به مجلس راه می‌یافتند، اما وجود برخی شخصیت‌های برجسته فضای وزینی را بر مجلس حاکم می‌ساخت، به نوعی که این قبیل افراد کمتر امکان خودنمایی داشتند.


متاسفانه امروز از مجلسی که باحضور اعضای لیستی که به قول برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب رانتی است، اداره می‌شود نباید توقع زیادی داشت.


موضوع نظارت بر کار منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی از مسائلی است که کمتر به آن پرداخته شده و آنچه بیشتر مدنظر بوده عملکرد مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی است. این در حالی است که تصمیمات نمایندگان مجلس به‌عنوان قانون‌گذار و ناظر به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بر زندگی مردم تاثیرگذار است و عقل حکم می‌کند عملکردها بررسی شود که این تاثیرات مثبت بوده است یا منفی. از سوی دیگر با وجود این برخوردها امروز جایگاه نظارت بر نمایندگان بیشتر حس می‌شود جایگاهی که شاید باعث تغییر و تحول نمایندگان شود.


از سوی دیگر شاید جای خالی مشاوران خبره و کاربلد جهت راهنمایی نمایندگان حس شود، ‌اگر برخی از نمایندگان از مشاوران بهره می‌گرفتند امروز دیگر شاهد جشن تولد و گرفتن سلفی در بین آنها نبودیم.


حال باید منتظر ماند و دید که هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلی مجلس چه راهکاری می‌اندیشند تا مانع تضعیف جایگاه مجلس توسط برخی رفتارها شوند.


منبع:فرهیختگان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب