دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران راه یافت
مؤدب که با اکثریت آراء موفق به کسب عنوان «بازرس انجمن خوشنویسان کرمان» نیز شد با اعلام این خبر به خبرنگار آنا گفت: استان کرمان با دارا بودن استادان برجسته خطاطی، به عنوان یکی از قطبهای هنر خوشنویسی کشور به شمار میرود.
این دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به برنامههای آینده انجمن خوشنویسان کرمان اشاره کرد و افزود: انجمن خوشنویسان کرمان جزو شعب درجه یک کشور محسوب می شود.
مؤدب با تاکید بر تکریم و تجلیل از چهرههای ماندگار کرمان گفت: اصحاب فرهنگ و هنر، پایههای یک جامعه و معرف پیشینه و تاریخچه کشورند و جامعهای در این زمینه موفق خواهد بود که نسبت به مرتفع ساختن مسائل و مشکلات هنرمندان تلاش کند.
این هنرمند که با الهام از خطوط کرشمه، ثلث و شکسته نستعلیق توانسته خط جدیدی به نام «پریشان» را ابداع کند بیان کرد: کتابت و تذهیب قرآن کریم را با خط ابداعی «پریشان» شروع کردم و تاکنون 6 جزء از آن را به رشته تحریر درآوردم و این برای اولین بار است قرآنی با این خط و در سایز صفحات 70 در 100 سانتیمتر کتابت میشود.
این دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در شیراز متولد شده و خوشنویسی را از سنین کودکی نزد پدر بزرگوارش استاد جمال الدین مؤدب آموخت. محمدحسین مؤدب در زمینه نوازندگی و تذهیب نیز به صورت حرفهای فعالیت دارد به طوریکه در سن 8 سالگی موسیقی را با ساز سنتور نزد زنده یاد خلیل برهانی آغاز و پس از آن در محضر استاد سعادت ارجمند تلمذ کرد. وی ساز تار را در محضر استاد منشی زاده و استاد توحیدی فرا گرفت. مؤدب در چهارمین جشنواره موسیقی استان شرکت و مقام سوم در رده سنی «ج» در رشته تار و سه تار را کسب کرد. این هنرمند با گروههای موسیقی اصیل ایرانی مانند «مشتاق» و « ارفع» با نوازندگی سازهای تار، سه تار، دیوان، دف، بم تار و کوزه همکاری نزدیک و فعالی داشته است. وی تذهیب را در سال 1378 به مدت یکسال نزد خانم همایون فرا گرفته و پس از آن بهصورت خودجوش ادامه داده و با تغییراتی در نوع رنگ آمیزی، نوع طراحی و تلفیقی از طراحی کاشیکاری و تذهیب، سبک کار و فعالیت هنری را به نام خود تغییر داد. نگارش کتاب آموزش خط تحریری و حضور فعال در نمایشگاههای فرهنگی و هنری از دیگر فعالیتها و افتخارات هنری این دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر است.
انتهای پیام/