قوانین و ضوابط اردوهای دانشآموزی بازنگری میشود
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محمد بطحایی در حاشیه نشست هماندیشی روسای ادارات و مدیران روابط عمومی حوزههای ستادی و استانی وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران با توجه به حادثه دانشآموزان داراب گفت: نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات و کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این موضوع را مورد پیگیری قرار دادند و در این راستا تکالیفی را نیز برای دستگاهها مقرر کردند. از جمله برای وزارت آموزش و پرورش تعیین شد که پیگیریها را زودتر انجام دهیم.
وی افزود: همچنین برای وزارت آموزش و پرورش مکلف شد در قوانین و ضوابط مربوط به اردوهای دانشآموزی با سرعت بیشتری بازنگری انجام دهد و در این بازنگری از سایر دستگاهها مانند پلیس راهور و وزارت راه و بهداشت نیز استفاده کند.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: امید است پس از تصویب بازنگریها در شورای عالی آموزش و پرورش سال تحصیلی آینده را بتوانیم با ضوابط جدید اردوها برگزار کنیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا اکنون اردوهای دانشآموزی لغو شده است یا خیر، گفت: بنا به تاکید رئیس جمهوری تردد شبانه دانشآموزان را برای اردوها لغو کردیم یعنی اردوهایی که منجر به تردد شبانه شوند فعلا ملغی شده است تا زمانی که آییننامه به نتیجه برسد و ابلاغ شود.
بطحائی یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش دو تیم را برای بررسی این حادثه در نظر گرفته است که تیم اول از روز شنبه به بازنگری آییننامهها پرداختهاند و تیم دوم هم گزارشهایی از این حادثه تهیه کرده است که البته در این گزارش ابهاماتی وجود دارد که نیاز است این ابهامات برای مسئولان و مردم شفافسازی شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: مقامات قضایی نیز وارد این موضوع شدهاند و نیاز است که تیمهای وزارت آموزش و پرورش گزارشهایی را نیز به این مقامات ارائه دهند تا بتوانیم به صورت شفاف عواملی که باعث بروز این حادثه شد را مورد بررسی قرار دهیم و خاطیان این حادثه مشخص شود.
وی در پاسخ به این سوال که برخی خانوادهها عنوان کردهاند که برای شرکت دانشآموزان در این اردو مخالفت داشتند و مدارس علیرغم مخالفتها دانشآموزان را به اردو برده است، خاطر نشان کرد: یکی از وظایف تیم بررسی پیگیری رضایتنامه والدین است که البته این موضوع را امروز یکی از نمایندگان مجلس عنوان کردند اما من چون شواهد کافی در این خصوص نداشتم اظهار نظر نکردم اما به محض تکمیل شواهد و بررسی مدارک موجود پاسخهای لازم را در این خصوص ارائه خواهم داد.
بطحائی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای برنامه هدایت تحصیلی گفت: در هدایت تحصیلی اجباری وجود ندارد مگر اینکه دانشآموز شرایط نمرهای لازم برای ورود به یک رشته خاص را نداشته باشد اما اگر دانشآموزی شرایط نمرهای لازم را کسب کرده باشد اجباری برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته آنها وجود ندارد.
وی افزود: در این راستا از معاونت آموزش متوسطه خواستهایم که متناسب با ظرفیتهای منطقهای اجباری در تعیین رشته وجود نداشته باشد تا دانشآموزان بتوانند مطابق با میل، ذوق، استعداد و توانایی خود در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند.
انتهای پیام/