دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نماینده لیست امید: نفری ۵۰ میلیون تومان به ستاد اصلاحات پرداخت کردیم!

نماینده اصلاح طلب مجلس در پاسخ به این سؤال که «چطور می‌شود بر هزینه‌های انتخاباتی نظارت کرد؟ فکر می‌کنم یک طرح یا لایحه هم در مجلس برای شفافیت هزینه‌های تبلیغاتی مطرح بود» گفت: «خود من با آن مخالف بودم».
کد خبر : 208261

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از مشرق، «عبدالرضا هاشم‌زایی» نماینده عضو لیست امید در مجلس در مصاحبه با روزنامه شرق در پاسخ به این سؤال که «نماینده‌ای که ماهانه پنج میلیون تومان پول می‌گیرد و کلی هزینه رفت‌وآمد و ایاب و ذهاب او می‌شود چه دلیلی دارد که خودش، افراد دیگر یا اسپانسرها بخواهند از او حمایت کنند؟»، گفت: «این کار را همه جا می‌کنند. البته دوره دومی که من نماینده بودم، انقلاب تازه به وقوع پیوسته بود. ما یک حساب باز کردیم و ۳۷‌ هزار تومان پول جمع شد، آن موقع، یعنی ۳۲، ۳۳ سال قبل؛ یکی ۵۰۰ تومان ریخته بود یکی هزار تومان و بالاخره ۳۷‌ هزار تومان برای تبلیغات من در آن دوره جمع شد. تقریباً ۳۰‌ هزار تومان آن خرج تبلیغات شد. آن موقع هم ارزان بود، بالاخره پول مرکب و ساندویچ افرادی که در ستاد بودند و یک پوستر شد ۳۰‌ هزار تومان جمع شد. آن‌هایی هم که طرفدار من بودند، این یک هفته را می‌آمدند با ماشینشان کار می‌کردند که داوطلبانه بود. رئیس ستاد به من گفت هفت تومان اضافه آمد، چه‌کار کنیم؟ گفتم بدهید به خودم، می‌رویم مجلس معلوم نیست که حقوق داشته باشیم؛ تا رسید به امسال که نماینده تهران شدم. قرار شد نفری ۵۰ میلیون تومان به ستاد کل کمک بکنیم؛ که برای کل نمایندگان [لیست امید] بود».


هاشم زایی در ادامه تصریح کرد که تنها ۲۰ میلیون پرداخت کرده و آن هم یکی از آشنایان پرداخت کرده. وی در توضیح این اقدام گفت: «با توجه به سوابقی که من دارم نباید به اندازه یک نماینده صفرکیلومتر هزینه پرداخت کنم. تازه باید یک چیزی بدهند که می‌خواهم نماینده شوم. عادت کرده بودم که به من هفت تومان داده بودند و نماینده مجلس شده بودم. عیبی ندارد که ما شفاف صحبت می‌کنیم».


هاشم زایی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد که برخی از نمایندگان مبلغی بین ۷۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان هزینه کردند تا به مجلس راه یابند.


این نماینده اصلاح طلب مجلس در پاسخ به این سؤال که «چطور می‌شود بر هزینه‌های انتخاباتی نظارت کرد؟ فکر می‌کنم یک طرح یا لایحه هم در مجلس برای شفافیت هزینه‌های تبلیغاتی مطرح بود» گفت: «خود من با آن مخالف بودم».


هاشم زایی در پاسخ به این سؤال که «در مجلس دهم، برخی از لابی‌ها گله دارند، به‌ویژه در فصل رأی‌اعتمادها، نظرتان چیست؟» گفت: «لابی و چانه‌زنی در آستانه رأی‌اعتماد البته طبیعی است. من نمی‌خواهم خیلی علیه همکارهایم صحبت کنم».


گفتنی است پیش از این فعالین اصلاح طلب تاکید کرده بودند که لیست امید در مجلس و شورای شهر با رانت بسته شده است. اولین بار «فاطمه دانشور» عضو شورای شهر چهارم، خبر «لیست فروشی» شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان مبنی بر پیشنهاد ۲ میلیارد تومانی برای گنجاندن نام وی در لیست اصلاح‌طلبان را رسانه‌ای کرد. پس از آن روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد، خبر لیست‌فروشی اصلاح‌طلبان در انتخابات پنجمین دوره شورای شهر تهران را تأیید و تصریح کرد که دبیرکل حزب کارگزاران در این خصوص نقشی کلیدی داشته است.


موضوع لیست رانتی و شائبه دخیل بودن پول‌های کثیف در کارنامه اصلاح طلبان مسبوق به سابقه است. پیش از این نیز در انتخابات مجلس دهم «الهه کولایی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب که با وجود سوابق کاری و داشتن چهره‌ای سرشناس در جریان اصلاحات از فهرست امید در مجلس شورای اسلامی جامانده بود در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «آنا» اعلام کرد: «همیشه پول و قدرت در حوزه سیاست تأثیرگذار هستند. برخی کاندیداها از طریق رانت وارد لیست امید شدند و من این مسئله را تکذیب نمی‌کنم».


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب