شورایاران مصداق فرهنگ و مدیریت جهادی هستند
به گزارش گروه اجتماعی آنا، مرتضی طلایی در نشست توجیهی شورایاریهای محلات مناطق 15، 16 و 20 شهرداری تهران، که در فرهنگسرای ولاء شهرری برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: آنچه اکنون در شورایاریها شاهد هستیم حاصل تلاش برای شکل گیری و جایگاه شایسته مردم سالاری دینی در امور فرهنگی و اجتماعی است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران به 7 راهبرد اصلی شورای اسلامی شهر تهران در چهار سال پیش رو برای شورایاران اشاره کرد و گفت: معرفی و هویت بخشی به شورایاران توسعه و شکوفایی، کارآمدی و نقش آفرینی، سرآمدی، افتخارآفرینی و الگو و مدل آفرینی شورایاران از اهداف اصلی ما در دوره جدید است که برای تحقق آنها نیازمند کار تشکیلاتی هستیم.
طلایی گفت: برای پیشرفت و توسعه پایدار و جلوگیری از موازی کاری در انجام امور شورایاران بایستی نگاهی تشکیلاتی داشت و کارها را به صورت اصولی و هدفمند انجام داد.
وی اخلاص، ایمان، ایثار و از خودگذشتگی برای شهروندان، جسارت و شجاعت در انجام امور، عشق به خدمترسانی، خلاقیت و نوآوری و همچنین امید به آینده روشن را از ویژگیهای بارز مدیر فرهنگی و جهادی عنوان کرد.
طلایی در ادامه با بیان اینکه شورایاریها در کلانشهر تهران از سال 78 تا 87 در 374 محله تشکیل و راهاندازی شد اضافه کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین وظایف شورایاریها شناسایی نیازهای محلات است؛ بر همین اساس در دوره دوم شورایاری 150 اولویت از نیازهای محلات شهر تهران شناسایی و در سال 88 با تشکیل ستاد مشارکتهای اجتماعی؛ شهرداری از یک سازمان خدماتی به یک نهاد اجتماعی تبدیل شد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با تشکیل ستاد مشارکتهای اجتماعی، مدیریت محله شکل گرفت و ارتباط دو سویه مدیریت شهری و شهروندان در حوزه خدمات اجتماعی و فرهنگی برقرار شد، افزود: در دوره سوم شورایاریها مبنای تشکیل مدیریت محله و امنای محله شدند و تمرکز بر روی ساختار خانواده، بررسی و رفع مشکلات و بهبود شرایط و رشد فرهنگی محلات از اهداف اصلی آن تعیین شد.
وی با بیان اینکه کار شورایاریها اجرایی نیست بلکه دفاع از حقوق شهروندان و رفع مشکلات محلات از وظایف آنان است، تصریح کرد: اهتمام جدی به حوزه اجتماعی و فرهنگی از اهداف اصلی دوره چهارم شورایاریهاست.
انتهای پیام/