اشتغالزایی 50 هزار نفری در شهرک صنعتی قرچک
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، علی یزدانی معاون وزیر صمت گفت: با تلاش دولت تدبیر و امید، اقدامات امیدبخشی در سطح استان و شهرستان تهران انجام شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت با اشاره به ظرفیت های سرمایه گذاری شهرستان قرچک اظهار کرد: این شهرک صنعتی با ۸۰۰ هکتار وسعت و ظرفیت اشتغالزایی ۵۰ هزار نفری در صورت تکمیل و استقرار واحدها به یکی از شهرک های نمونه استان در حل مشکل اشتغال تبدیل می شود.وی افزود: با استقبال خوب سرمایه گذاران از این شهرک صنعتی 500 قرارداد برای واگذاری منعقد شده و از این میان 250 هکتار در اختیار جهاد کشاورزی قرا گرفته است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با تاکید بر ساماندهی تابلوهای ورودی، مبلمان و فضاهای عمومی شهرک ادامه داد: حریم جاده ورودی به محلی برای تخلیه نخاله های ساختمانی تبدیل شده است و به دلیل اینکه این جاده خارج از حوزه شهرک واقع شده،لازم است با همکاری راه و شهرسازی استان ساماندهی شود.
یزدانی با اشاره به لزوم پیگیری مشکلات مربوط به معارضین شهرک گفت: بهمنظور کمک به توسعه اراضی شهرک لازم است 60 هکتار زمینی که در تعارض با مالکان شخصی قرار گرفته با قیمت کارشناسی خریداری شده و تعیین تکلیف شود.
وی افزود: مشکلاتی مانند بالا بودن آب های سطحی و معارضین، مانع احداث فاز دوم توسعه این شهرک صنعتی است اما با توجه به تقاضای بالا برای سرمایه گذاری٬ در صورت رفع این موانع برای توسعه شهرک آمادگی داریم.
یزدانی گفت: در صورتی که پسآب صنعتی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی قرچک به حد نصاب 100 مترمکعب در شبانه روز برسد طراحی تصفیه خانه شهرک را آغاز می کنیم.
وی افزود: با توجه به سطح بهره برداری محدود این شهرک در شرایط فعلی امکانات زیرساختی گاز و برق فشار ضعیف برقرار شده است و با تکمیل واحدها در آینده این امکانات به همراه احداث آشیانه آتش نشانی و تصفیه خانه توسعه پیدا می کند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: استقبال سرمایه گذاران برای فعالیت تولیدی در نواحی و شهرک های صنعتی استان تهران بالا است و در عین حال محدودیت هایی مانند قانون منع احداث کارخانه های صنعتی در شعاع 120 کیلومتری شهر در این استان وجود دارد. وی افزود: شهرستان قرچک به لحاظ نیروی کار ظرفیت مناسبی برای توسعه صنعتی استان دارد.
یزدانی گفت: محور اصلی فعالیت شهرک صنعتی قرچک اصناف و صنایع انتقالی و دانش بنیان هستند؛ در این شهرک صنعتی احداث معابر و عملیات انتقال گاز انجام شده اما تامین آب که یکی از مشکلات اصلی صنایع کشور است همچنان در این منطقه باقی است.
وی افزود: برای رفع مشکل تامین آب از دو راه خرید چاه های کشاورزی و تغییر کاربری آن ها و یا همکاری با آبفا اقدام می شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اظهار کرد: متقاضیان زیادی برای احداث واحد تولیدی در این شهرک صنعتی وجود دارد و بر همین اساس فاز دوم توسعه این شهرک در دستور کار قرار گرفت که به دلیل محدودیت هایی که وجود داشت توسط کمیته تملک متوقف شد. وی افزود: طرح توسعه این شهرک صنعتی با همکاری مسئولان شهرستان در حال پیگیری است.
یزدانی گفت: در این شهرک صنعتی به طور عمده واحدهای صنفی فعالیت می کنند که در حوزه صنایع خرد دسته بندی می شوند.
وی بیان کرد: اشتغالزایی واحدهای خرد معمولا زیر 10 نفر است و در صورت تکمیل شهرک پیش بینی می شود 50 هزار واحد اشتغالزایی در سطح استان داشته باشیم.
انتهای پیام/