100 تریلیون سال بعد چه به سر جهان هستی میآید؟
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از PopularMachines، هر کسی که به نوعی دانش فیزیکی داشته باشد، میداند که جهان هستی با مرگی پرحرارت پایان خواهد یافت. همه ستارههای میسوزند تا زمانی که جهان هستی به یک فضای تاریک بینهایت تبدیل شود. اما موضوع اینجاست که قبل از آن، فرصتهای زیادی وجود دارد.
یک میلیارد سال آینده، به دلیل فروزندگی بیش از حد خورشید زمین برای انسانها غیرقابل سکونت خواهد شد. اما دانشمندان پیشبینی میکنند که برخی از میکروبها و گونههای جانوری با تکیه به منابع اندک آبی که روی این سیاره سوزان باقی خواهد ماند، به زندگیشان ادامه خواهند داد.
با این حال، دانشمندان پیشبینی میکنند که در نهایت زمین به سیارهای مانند سیاره زهره تبدیل خواهد شد که در این جهنم پرحرارت هیچ چیز دوام نمیآورد.
با افزایش میزان فروزندگی خورشید، احتمال ادامه حیات روی سیارات دیگر مانند مریخ و حتی قمر زحل، یعنی تایتان، مطرح میشود. اما پس از هشت میلیارد سال، خورشید به ستاره کوتوله سفیدی تبدیل خواهد شد و در نتیجه آن منبع نور و انرژی منظومه شمسی ما از بین خواهد رفت و این منظومه به سرزمینی نامناسب برای حیات تبدیل خواهد شد. در این صورت است پیشبینی میشود که جهان هستی در حاشیه خوشه منظومهای ما توسعه خواهد یافت و در نتیجه، دیگر جهان برای ما قابل رصد نخواهد بود.
بعد از این، تمامی ستارگان شروع به سوختن میکنند و از بین میروند. پس با این حساب خیلی هم نگران جنگ هستهای نباید باشیم. زیرا در نهایت جهان هستی خود را به نابودی میکشاند.
مترجم: نسترن صائبی
انتهای پیام/