عملکرد روحانی فوق انتظار اصلاحطلبان بودهاست
محمد عطریانفر در گفتوگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا درباره تاثیر دولت روحانی بر حرکت جریان اصلاحات، گفت: پایه و ریشه جریانات و اندیشه های سیاسی، چه اصولگرا چه اصلاح طلب در درون مردم و جامعه است و در واقع دولت هایی که بر سر کار می آیند موجب تقویت یکی از این گفتمان ها می شوند.
وی با بیان اینکه دولت ها تابعی از گفتمان سیاسی اصلاحطلب و اصولگرا هستند و به همین دلیل نباید سرنوشت گفتمان سیاسی در کشور را به صورت تام با دولت ها پیوند داد، افزود: نقش دولت ها در ارتباط با جریانات سیاسی بیشتر هم افزایی و تقویت همان گفتمان از موضع خدمات اجتماعی، اقتصادی و مدیریت در جامعه که به نفع مردم منتهی شود، است.
عملکرد سیاسی - مدیریتی روحانی در 4 سال گذشته، فوق انتظار اصلاح طلبان بوده است
عطریانفر با بیان اینکه دولت روحانی با توجه به عملکرد رئیس جمهور، گفتمان اصلاحات را تقویت کرد و روحانی و عملکرد سیاسی - مدیریتی وی در طول 4 سال گذشته، فوق انتظار اصلاح طلبان بوده است، تصریح کرد: عملکرد رئیس جمهور در این مدت ثابت کرد که اعتماد، همراهی و همگامی اختیاری اصلاح طلبان با روحانی در جریان انتخابات سال 92، کاملا واقع بینانه و درست بوده و به همین دلیل هم اکنون موقعیت وی بیشتر مورد احترام، تاکید و تایید اصلاح طلبان است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه بنابراین به صورت کلی عملکرد و تشکیل کابینه جدید دولت دوازدهم مجددا مورد تایید کلی اصلاح طلبان است، افزود: با این حال ممکن است رئیس جمهور در انتخاب برخی همکاران خود با محدودیت ها و محذوریت هایی از ناحیه اصلاحطلبان مواجه شده باشد بدین صورت که برخی دوستان مطالبه بیشتری داشته و یا در مورد گزینه های مد نظر توقعات دیگری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در طول تجربه تاریخی بعد از پیروزی انقلاب تا امروز، اساسا هیچ دولتی، دولت حزبی نبوده است، ادامه داد: در واقع دولت هایی که بر سر کار آمدند بیشتر دولت های گفتمانی هستند، گفتمان چپ و راست یا گفتمان اصلاح طلب و اصولگرا و وقتی سخن، سخن گفتمانی است، دولت ها نیز دولت های جبهه ای خواهند شد.
در گفتمان جبهه ای هیچ حزبی رضایت صددرصدی نخواهد داشت
عطریانفر با بیان اینکه در دولت های جبهه ای، وقتی از منظر جبهه و تقویت گفتمان، رئیس جمهور در مقام انتخاب همکار قرار می گیرد، برخی از احزاب ممکن است دغدغه ها و توقع های دیگری داشته باشند، تصریح کرد: از این منظر در چنین وضعیتی به طور کلی نمی توان گفت هیچ حزبی به اوج توقعات خود نرسیده یا به طور قطعی نارضایتی صددرصدی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه وقتی دولت اعتدال در موضع همکاری، هماهنگی و تقویت گفتمان اصلاحات ایفای نقش می کند، باید صورت بندی کلی دولت و عملکردها را مورد بحث قرار دهیم، تاکید کرد: بنابراین نمی توانیم وقت و تحلیل خود را اسیر گفت و گو های مصداقی و مناسب بودن یا نبودن یک فرد برای یک وزارت خانه کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه در دولت محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق که عملا اوج توقعات اصلاح طلبان در آن دوره محقق شد، عملکرد برخی همکاران خیلی مورد تایید اصلاح طلبان نبود و یا حتی افرادی بودند که چسبندگی کمتری به اصلاحات داشتند اما عملکردشان قابل دفاع و حمایت بود، تصریح کرد: به همین جهت به صورت کلی اینگونه بحث ها را ضروری ندانسته و بیشتر تصور می کنم که چنین گفت وگوها و بحث هایی جز اتلاف وقت خاصیتی نخواهد داشت.
انتهای پیام/