پنگوئن جزیره هانتر وجود خارجی ندارد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از UPI، نتایج تجزیه و تحلیلهای جدید حاکی از آن است که گونه کشفشده در سال 1983 در جزیره هانتر تاسمانی، شامل استخوانهای سه گونه زنده از پنگوئن است.
یافتههای جدید با استفاده از تکنیکهای جدید برای استخراج و آنالیز نمونههای DNA باستانی به دست آمده است. دانشمندان پیش از این هم مشروعیت علمی پنگوئن جزیره هانتر را مورد سوال قرار داده بودند اما نتایج جدید آنالیزهای DNA ثابت کرد که چنین گونهای وجود خارجی نداشته است.
تس کول، از بخش زیستشناسی دانشگاه اوتاگو در نیوزلند، در این باره گفت: «در این مطالعه، از روشهای DNA باستانی استفاده شد تا هر استخوانی که به این پنگوئن مرموز نسبت داده شده بود، مورد بررسی قرار بگیرد. با استفاده از بارکدهای DNA بومی مشخص شد که این بقایا متعلق به سه گونه پنگوئن زنده، از دو .متفاوت، است».
این استخوانها متعلق به سه گونه پنگوئن شامل پنگوئن پهن فیوردلند، پنگوئن کاکل سیمی و پنگوئن کوچک استرالیایی است.
پنگوئن پهن فیوردلند و پنگوئن کاکل سیمی گونههای محلی نیوزلند هستند که گاهی اوقات به تاسمانی میروند. پنگوئن کوچک استرالیایی نیز بومی تاسمانی است.
کول در آخر افزود: «حضور سه گونه مختلف از پنگوئن در رکوردهای باستانشناسی تاسمانی میتواند به دلیل الگوی حرکت و پراکندگی این گونهها در منطقه استرالیا باشد. این مطالعه نشان میدهد که تست DNA باستانی چقدر مهم و مفید است؛ نه فقط به خاطر شناسایی گونههای جدید اما منقرض شده باستانی، بلکه به خاطر نقش مهمی که در تصحیح کردن اشتباهات گذشته دارد».
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/