خودزنی در دانش آموزان دختر شایعتر است/ آموزش خانوادهها باید ارتقا یابد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کیومرث جهانگیری، رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری که صبح امروز(دوشنبه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد امروز ما در آموزش خانواده ارائه مهارتهای عملی نظیر مهارتهای برقراری ارتباط با همسر و فرزند، مسایل و مشکلات نوجوانان، مهارتهای زندگی، ایجاد علاقه نسبت به مطالعه و کتابخوانی، چگونگی برخورد با فرزندان، والدین و رسانه، روشهای مناسب استفاده از رسانه و پرهیز از ارائه مطالب نظری است.
وی افزود: همچنین توجه به مواردی نظیر کودک آزادی، خودزنی دانش آموزان که متاسفانه در بین دختران نیز رایج شده، از مواردی است که مورد توجه قرار خواهد گرفت. تلاش ما بر این است که موارد ارائه شده مبتنی بر نیازیهای تربیتی خانواده باشد.
جهانگیری با بیان اینکه نیازسنجی به دو صورت انجام میشود، یادآور شد: نیازسنجی پژوهشی و نظرسنجی از صاحب نظران، همکاران استانی و نیز مدرسان آموزش خانواده از جمله روشهای آموزش و پرورش است.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 8 هزار مدرس آموزش خانواده در آموزش و پرورش فعالیت میکند که این آمار در دورههایی حدود 15 هزار نفر بوده است. متاسفانه در دورههای قبلی به دلیل کمتوجهی، مدرسان بازنشسته شدهاند و تعداد این مدرسان که نقطه قوت و موجب برتری آموزش و پرورش در موضوع آموزش خانواده نسبت به سایر دستگاه و ارگانها بود کاهش پیدا کرد.
وی افزود: برای اولین بار بر اساس برنامه تنظیم شدهای که در مرکز برنامهریزی و آموزش نیروی انسانی مورد دفاع گرفت، مجوز انتخاب یک هزار و 280 مدرس آموزش خانواده از میان فرهنگیان و اعضای هیات علمی رسمی یا پیمانی اخذ شده است که مقدمات آن انجام شده و تا پایان شهریور برنامه تکمیل خواهد شد.
رئیس اداره آموزش خانواده وزارت آموزش و پرورش در خصوص شیوههای ارائه آموزش خانواده، خاطرنشان کرد: آموزش مستقیم و چهره به چهره و انتشار کتاب، مجله و رسانه از جمله شیوههای آموزش است البته در تلاش هستیم برنامه نرمافزاری را طراحی کنیم که در ارتباط دو سویه با خانوادهها باشیم.
انتهای پیام/