دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 تير 1396 - 14:48

شرکت ولوو از ۲۰۱۹ فقط خودروهای با موتور الکتریکی می‌سازد

ولوو اولین شرکت خودروسازی سنتی است که از سال ۲۰۱۹ در تمام مدل‌های خود موتور الکتریکی نصب می‌کند و به طور کلی موتورهای سوخت‌سوز را کنار خواهد گذاشت.
کد خبر : 193245

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از آسوشیتدپرس، این شرکت خودروسازی سوئدی که از سال ۱۹۲۷ تولید خودرو را آغاز کرده است روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه اعلام کرد که دلیل این تصمیم تمایل مشتریان بوده است و آن را «مهم‌ترین تصمیم یک شرکت خودروسازی» توصیف کرد.


این شرکت گفت که هدفش فروش یک میلیون خودرو الکتریکی در سال ۲۰۲۵ است که مدل‌های گوناگونی از جمله خودروهای دوگانه‌سوز را نیز شامل خواهد شد.


ولوو که در سال ۲۰۱۰ توسط شرکت چینی «جیلی» خریداری شد در فاصله سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ پنج مدل کاملا الکتریکی عرضه خواهد کرد. سه مدل آن اتومبیل‌های ولوو خواهند بود و دو مدل دیگر از خودروهای مسابقه‌ای است که توسط بخش تولید اتومبیل‌های پرقدرت این شرکت یعنی «پول استار» ساخته می‌شوند.


علاوه بر اینها، چند مدل مختلف از خودروهای دوگانه‌سوز، با موتورهایی که هم برق و هم بنزین یا گازوئیل مصرف می‌کنند، تولید خواهد شد. ولوو می‌گوید: «متنوع‌ترین مدل‌ها از خودروهای الکتریکی را به بازار عرضه خواهد کرد».


این شرکت افزود به حفاظت از محیط‌زیست و کاهش آلودگی شهرها از طریق کاستن دی‌اکسید کربن متعهد است.


میزان فروش خودروهای ساخت ولوو در جهان طی سال گذشته بیش از ۵۳۴ هزار دستگاه بود و به نسبت سال ۲۰۱۵ حدود شش درصد افزایش داشت. پس از اعلام این خبر بهای سهام این شرکت بالا رفت.


خبرگزاری فرانسه نیز از قول سخنگوی شرکت ولوو می‌گوید اولین مدل از اتومبیل‌های کاملا الکتریکی این شرکت در چین تولید خواهد شد و محل تولید چهار مدل دیگر هنوز تعیین نشده است.


شرکت ولوو در بخشی از بیانیه خود در تشریح این تصمیم گفت: «تعداد بیشتری از مشتریان از خودروهای الکتریکی رضایت دارند و در عین حال هدف از این تغییر پاسخ به تقاضای مردم برای خودروهای پاکیزه‌تر و با آلاینده‌گی کمتر است».


به گفته سخنگوی ولوو، این شرکت به تولید مدل‌های سوخت‌سوز ادامه می‌دهد ولی همه این مدل‌ها به مرور با خودروهای الکتریکی و یا دوگانه‌سوز جایگزین خواهند شد.


مدیرعامل شرکت ولوو ماه گذشته د رمصاحبه با یک روزنامه آلمانی گفته بود این شرکت به خاطر هزینه‌های فنی بالا و سختگیری‌های قانونی به تولید موتورهای دیزل تمایلی ندارد.


در اتحادیه اروپا از سال ۲۰۲۱ مقررات سختگیرانه‌تری در مورد سوخت خودروها به اجرا گذاشته خواهد شد و به نظر می‌رسد جریمه شرکت‌های اتومبیل‌سازی که این مقررات را نقض کنند، افزایش خواهد یافت.


در سوئد نیز دولت در نظر دارد از سال ۲۰۱۸ مالیات بر تولید گاز دی‌اکسید کربن را افزایش دهد که در مورد برخی از خودروها مالیات چهار تا پنج برابر خواهد شد.


هم‌زمان با این سختگیری‌ها، میزان فروش اتومبیل‌های الکتریکی در سال‌های اخیر افزایش یافته است. طبق آمارهای جامعه خودروسازان اروپا، میزان فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۱۶ به نسبت سال ۲۰۱۵ حدود هفت درصد و خودروهای دوگانه‌سوز سوخته حدود ۲۷ درصد افزایش یافته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب