دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد:

کمبود 150 هزار پرستار در کشور

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه طبق آمارهای رسمی ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار کمبود پرستار در کشور وجود دارد، گفت: برای رفع کمبود پرستار باید از بخش خصوصی در قالب دانشکده‌های غیردولتی استفاده کرد.
کد خبر : 185212

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، حیدر علی عابدی درباره بیکاری پرستاران و ضرورت حمایت از این قشر، افزود: کمبود پرستار در کشور واقعیتی انکارناپذیر است اما اکنون آمار دقیقی برای تعداد پرستاران وجود ندارد.


وی ادامه داد: باید بررسی شود که تعداد پرستاران جویای کار چه میزان است، زیرا برخی از پرستاران بیکار به دلایل مختلف جویای کار نیستند و نباید آنها را در زمره این آمار قرار داد.


عابدی تصریح کرد: اغلب بیمارستان‌ها نیاز به پرستار دارند که در مواردی نیز جذب نیرو می‌کنند که با توجه به این امر باید از چنین ظرفیتی برای استفاده هرچه بهتر از نیروی پرستار بهره‌مند شد.


وی یادآور شد: البته با توجه به مصوبه مجلس مبنی بر خدمات پرستاری در منزل، می‌توان با بهره‌گیری از این فرصت، پرستاران مشغول به ارائه خدمت در منزل به بیماران شوند.


عابدی درباره طرح تربیت پرستار، یادآور شد: آمارهای رسمی نشان می‌دهد که بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار کمبود پرستار در کشور وجود دارد.


وی افزود: وزیر بهداشت اعلام کرده‌اند که ۲۰ هزار تخت بیمارستانی در این سه سال افزایش پیدا کرده لذا لازم است ۴۰ هزار فارغ التحصیل در رشته پرستاری وجود داشته باشد تا به خدمت گرفته شوند اما با نگاهی به تعداد فارغ التحصیلان پرستاری طی سه سال اخیر متوجه می‌شویم که کمتر از ۲۰ هزار فارغ التحصیل داشتیم این درحالی است که تعدادی از پرستاران نیز هر ‌سال بازنشسته می‌شوند.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: برای رفع کمبود پرستار در کشور باید بخش خصوصی را در قالب دانشکده‌های غیردولتی وارد حوزه آموزش کرد که آیین نامه آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و شورای گسترش دانشگاه در وزارت علوم نیز سال‌ها است مجوز دانشگاه غیردولتی می‌دهد اما وزارت بهداشت مقاومت می‌کند لذا بهترین راهکار برای رفع کمبود پرستار اجرای این قانون است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب