پرافتخارترین شیروجه ایران: پتانسیل بالای شیرجه را به همه نشان دادیم/ روزهای طلایی شیرجه ایران در راه است
به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، شیرجه ایران با وجود اینکه سال هاست با مشکلات سخت افزاری روبه رو است و از حداقل ها برخوردار است اما در بازی های کشورهای اسلامی کاری کرد کارستان. تیم دو نفره شیرجه ایران با ترکیب مجتبی ولی پور و شهنام نظرپور با سه مدال طلا و یک برنز به کار خود در رقابتهای کشورهای اسلامی پایان داد. همچنین مجتبی ولیپور در این مسابقات با سه مدال طلا (سه متر انفرادی و دوبل و ۱۰ متردوبل) کار ارزشمندی برای شیرجه ایران انجام داد.
ولی پور در گفت و گو با خبرنگار آنا درباره حضور در بازی های کشورهای اسلامی و کسب سه طلا گفت: «مسابقات در سطح بسیار خوبی برگزار شد. خوشبختانه من در رشته سه متر انفرادی در همان دوره مقدماتی رکوردهای خوبی ثبت کردم و همین باعث شد که در ادامه رقابتها داوران کمی روی حرکات من حساس شوند اما به عنوان نفر اول به فینال راه پیدا کردم و با ثبت رکورد قابل قبول به مدال طلا رسیدم.»
وی در مورد کسب مدال طلای تیمی در ده متر دوبل هم عنوان کرد:«من و شهنام نظرپور در تیمی دو نفره در بازی های کشورهای اسلامی حضور داشتیم که در ماده ده متر دوبل با کسب مجموع 326 و چهار صدم امتیاز به مدال طلای این رشته رسیدیم. ما همچنین در سه متر دوبل هم با کسب مجموع 334 و هشت صدم امتیاز، مدال طلای این رقابت ها را کسب کردیم. خوشبختانه تیم شیرجه ایران با ترکیب دو نفره در این رقابتها بیشترین مدال را به دست آورد و سهم بالایی در افزایش مدال کاروان ایران داشت. خوشبختانه این عملکرد به همه نشان داد که پتانسیل شیرجه در ایران بالاست اما بی توجهی ها در این چندسال اخیر باعث شده است که ما دیده نشویم.»
شیرجه روی تیم ملی به محدویت های تیم ملی شیرجه اشاره کرد و گفت: «متاسفانه رشته ما با فقر سخت افزاری روبه رو است. در برخی رقابت ها شیرجه روهایی از کشورهای مختلف روی تخته می روند که همگی در آستانه 40 سالگی هستند اما به دلیل امکانات خوب سخت افزاری محدودیت سنی برای آنها وجود نداشته است. در شیرجه محدودیت سنی نداریم و تنها به توانایی جسمانی و همچنین امکانات سخت افزاری نیاز داریم بنابراین اگر در ایران هم شرایط برای این رشته فراهم باشد تیم ما با این پتانسیل می تواند سال ها در مسابقات مختلف موفقیت کسب کند. اما زمانی که امکانات سخت افزاری نداریم نباید انتظار بالا هم داشته باشیم با این حال تیم شیرجه ایران با وجود همه این کمبودها و محدودیت ها بهترین نتیجه را در بازی های کشورهای اسلامی کسب کرد.»
ولی پور در مورد وضعیت تمرینیاش در تبریز نیز اظهار کرد: «بخش اعظم تمرینات من در تبریز و زیر نظر مربی خودم شکول انجام می شود اما در تبریز شرایط خوبی برای این رشته فراهم نیست چرا که دایوهایی که در استخر تبریز وجود دارد برای 50 سال پیش است و به قدری سفت شده اند که شیرجه روهایی که از نظر سنی کوچکتر از ما هستند نمی توانند بر روی آنها بروند و شیرجه بزنند .علاوه بر این مشکل اصلی شیرجه تخته فنری است که به دلیل نبود آنها کار برای ما سخت است.خوشبختانه گویا مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون قولهایی دادهاند و قرار است به زودی تخته های نو تهیه کنند. امیدوارم این اتفاق هر چه زودتر برای شیرجه ایران بیافتد و از نظر سخت افزاری شرایط بهتری برای ما فراهم شود.»
وی در پایان گفت: «بازیهای آسیایی آرزوی ما است و شیرجه هم اولین تیم ملی بوده که توانسته است در اولین دوره این بازیها به مدال برسد. همه تلاش ما این است بتوانیم این موفقیت را تکرار کنیم و این بار رنگ مدال برنز را به مدال خوشرنگتری تبدیل کنیم. من و شهنام نظرپور سال هاست در تیم ملی شیرجه حضور داریم و تمرین می کنیم و نسبت به بقیه شیرجه رو ها تجربه بیشتری داریم اما تیم ملی فقط محدود به ما دو نفر نیست و نفراتی که پشت سر ما قرار دارد استعدادهای خوبی دارند و مطمئنا اگر شرایط سخت افزاری، اردوهای برون مرزی برای آنها فراهم شود در آینده نسل قدرتمندی در این رشته خواهیم داشت. به نظرم روزهای طلایی شیرجه ایران در راه است ما با این نتایجی که در این چندسال اخیر به دست آوردیم همه نگاه ها را به سمت این رشته جلب کردیم و حالا نوبت به مسئولان است که نیاز جامعه شیرجه را درک کنند. ما برای رسیدن به مدال به شرایط و امکانات حرفه ای نیاز داریم البته فدراسیون هم در این مدت تمام تلاشش را کرده است. امیدواریم توجه وزارت ورزش و جوانان به رشته های آبی بیشتر شود و استعداد ورزشکاران به دلیل نبود امکانات از بین نرود.»
انتهای پیام/