تیم های برتر دومین دوره مسابقات برنامهنویسی دانشجویی واحد یادگار امامخمینی(ره) معرفی شدند
حوزه فنی و مهندسی و پژوهش در عرصه ایده، خلاقیت، نوآوری و تکنولوژی حرکت کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان و مجریان این مسابقه، پیشرفت کشورهایی مانند مالزی، کرهجنوبی و .... را یادآور شد و گفت: با توجه به برنامههای توسعه قبل و بعد از انقلاب، پیشرفت قابلملاحظهای در تولید تکنولوژی نداشته و در دنیا جایگاه مناسبی نداریم.
دکتر محمدسالار کسرایی با بیان اینکه دانشگاههای ما آکادمیک نیستند، از وضع موجود دانشگاهها انتقاد کرد و گفت: اگر دانشگاهها بتوانند نیروی انسانی خلاق، متعهد و علاقهمند تحویل جامعه دهند، جامعه حرکت خواهد کرد.
رئیس واحد یادگار امام (ره) خاطرنشان کرد: بیکار بودن هزاران فارغالتحصیل در کشور گریه انسان را درمیآورد و این نشان میدهد که دانشجویان در دانشگاهها فقط کتاب و جزوه خوانده و امتحان داده و وارد جامعه شده اند. امروز و بویژه در حوزه پژوهشی باید به سراغ حوزههای عملیاتی و کار کارگاهی و به عرصه عمل برویم تا فارغالتحصیلان در بیرون از دانشگاه با چنین مشکلاتی مواجه نباشند.
وی ادامه داد: دانشگاهها باید دارای مهارت باشند؛ ما دانشجو را برای زندگی کردن در بیرون دانشگاه بعد از فارغالتحصیلی آماده نکردهایم، از مسئولان حوزه فنی و مهندسی و پژوهش دانشگاه میخواهم در عرصه ایده، خلاقیت، نوآوری و تکنولوژی حرکت کنند تا واحد یادگار پیشرفت کرده و حتی به عنوان برند برگزارکننده این مسابقات باشد و این کار در حوزه مسابقات رباتیک و غیره نیز میتواند عملی و انجام شود.
کسرایی تاکید کرد: باید برای دانشجویان انگیزه و علاقه ایجاد شود و آزمایشگاهها و کارگاهها همانند دانشگاه های برتر جهان دائم فعال باشند. بنده به عنوان رئیس دانشگاه از هر حرکتی در این زمینه برای پیشرفت علمی واحد پشتیبانی میکنم تا به لحاظ علمی در بین دانشگاهها سربلند باشیم؛ چراکه واحد یادگار امام(ره) با توجه به مقاطع و رشتههای کامپیوتر و دیگر رشتههای فنی پتانسیل و ظرفیت لازم را دارد.
مسابقات موشک آبی، نجات تخممرغ، سازههای ماکارونی و موشک کاغذی برگزار می شود
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امامخمینی(ره) نیز در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات، این کار تیمی را حاصل تلاش گروه کامپیوتر این دانشکده و حمایت مسئولان دانشگاهها دانست و ابراز امیدواری کرد که این اقدام نقطه عطف پژوهشی باشد و با رشد خود این دانشگاه را تبدیل به قطب پژوهشی کند.
دکتر اشرف شاه ولایتی، گزارشی از روند شکلگیری این مسابقات ارائه کرد و از رئیس دانشگاه خواست برای رشد پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی زمینه های مناسب فراهم شود.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امامخمینی(ره)با بیان اینکه فعالیتهای پژوهشی در دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امام(ره) آغاز شده است، گفت: گروه مکانیک این دانشکده در پروژه بعدی، مسابقات موشک آبی، نجات تخممرغ، سازههای ماکارونی و موشک کاغذی را اجرا خواهد کرد.
وی برای انرژیبخشی به دانشجویان و به عرصه عمل کشیدن آنان و ایجاد محیطی خلاق و بانشاط از برگزاری مسابقات رباتیک (تیم روبات زیرسطحی) در هفته اول آذر 96 خبر داد و از دانشجویان مکانیک، برق و کامپیوتر دعوت به همکاری کرد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امامخمینی(ره) خاطرنشان کرد: تیمهای رباتیک گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی (شبیهسازی امداد و نجات، شبیهسازی مینیاب و شبیهسازی فوتبال) در آستانه تصویب هستند.
راهاندازی دبیرخانه دائمی مسابقات در واحد یادگار امام خمینی(ره)
دبیر اجرایی این مسابقات نیز تاریخچهای از مسابقات ارائه کرد و گفت: مسابقه ACM، قدیمیترین و یکی از مهمترین مسابقات برنامهنویسی میان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در سراسر جهان به شمار میآید که همه ساله توسط انجمن ماشینهای محاسب و با پشتیبانی شرکتهای بزرگی چون IBM برگزار میشود. تاکنون 40 دوره از این مسابقات برگزار شده که سهم دانشگاههای کشورهای آمریکا و روسیه در کسب عنوان قهرمانی پیش از سایران است.
دکتر حامد احمدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهر ری با نزدیک به 30هزار دانشجو در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکتری به عنوان نخستین واحد دانشگاهی در تهران، اقدام به برگزاری این مسابقه در سطح واحد کرده است که خوشبختانه استقبال مساعدی از آن به عمل آمد.
وی ادامه داد: تعداد 31 تیم 3 نفره از رشتههای مختلف اعم از کامپیوتر، برق، مکانیک و حسابداری در مسابقات ثبت نام کردند. با همکاری اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر که مسئولیت کمیته علمی و داوری مسابقات بر عهده داشتند، پس از برگزاری پیشمسابقه، ده تیم برتر راهی مسابقه نهایی شدند و مسابقه نهایی امروز صبح برگزار شد.
احمدی با بیان اینکه هیات داوران زبانهای برنامهنویسی C، C++ و Java را بهعنوان زبانهای مجاز اعلام کرده بودند، اهداف این مسابقات را تشریح و اظهار کرد: هدف میانمدت دانشگاه، تبدیل شدن به یکی از قطبهای برنامهنویسی در میان دانشگاههای کشور و حضور در مسابقات منطقهای و بینالمللی است. با حمایتهای دکتر کسرایی رئیس واحد و پیگیریهای معاونت پژوهشی در آیندهای نزدیک شاهد راهاندازی دبیرخانه دائمی مسابقات در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری خواهیم بود.
مدیر پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی واحد یادگار امام گزارش از اهداف، شرایط مسابقات، شرایط محاسبه امتیازات و امکانات مسابقه را ارائه کرد و گفت: این مسابقات از سال 1977 در جهان آغاز شده و در ایران تاکنون 18 دوره به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف (یک دوره دانشگاه تهران) برگزار شده است.
وی به معرفی گروه کامپیوتر دانشکده فنی- مهندسی واحد یادگار پرداخت و گفت: این گروه 3هزار دانشجو در مقاطع مختلف دارد و استادان هیات علمی و مدعو آن بیش از 160 نفر هستند و نزدیک به 20 سال سابقه دارند.
پایان بخش مراسم اختتامیه قدردانی و تجلیل از تیم های برتر این مسابقات و عوامل اجرایی و دست اندرکارن بود. از همه تیم های شرکت کننده در این مسابقات هم با اعطای لوح قدردانی شد.
سه تیم برتر؛ تیم اول: unknowns؛ اعضای تیم: مجتبی سلطانی فر، علی بیات، هانیه محمدپور، تیم دوم: Sacrifice؛ اعضای تیم: علیرضا میرزا قوامی، امیرمهدی نوری، محمد احمدی، تیم سوم: Siliconss؛ اعضای تیم: محسن فتحی، مرتضی فلاح نسب و پریسا رفیعی جوایز ویژه این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.
گزارش: احسان عربی مفرد
انتهای پیام/