دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد:

تسهیلاتی جهت پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی صادراتی

خسروتاج گفت: پرداخت مشوق‌های صادراتی در حوزه‌های بانک، بیمه و ضمانت صادرات از جمله سیاست‌های جاری این سازمان بوده زیرا حمایت‌های بانکی، مالی و بیمه‌ای از صادرکنندگان در شرایط فعلی بسیار مهم و در اقتصاد اثرگذار است.
کد خبر : 177523

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسروتاج، قائم‌مقام وزیر در امور تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، با ارائۀ گزارشی از فعالیت‌های بانکی و مالی در حوزۀ صادرات و خدمات ارائه شده به صادرکنندگان جهت کاهش هزینه‌های صادرات کالاها و خدمات، تعامل و همسویی صندوق توسعۀ ملی و بانک‌های عامل را ستودنی توصیف کرد و افزایش انتظارات بخش خصوصی از این دو بخش را ناشی از توسعۀ فعالیت‌های مالی و بانکی در حوزۀ صادرات دانست.


رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در جلسۀ هم اندیشی با مدیران نظام بانکی، که در محل سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد، انتظارات و توقعات واحدهای تولیدی- صادراتی از سازمان توسعه تجارت ایران را در جهت تسهیل فرایندهای صادرات را به حق دانسته و با اشاره به فلسفۀ وجودی سازمان توسعه تجارت ایران، پرداخت مشوق‌های صادراتی در حوزه‌های بانک، بیمه و ضمانت صادرات را از جمله سیاست‌های جاری سازمان توسعه تجارت ایران عنوان کرد.


وی ضمن تشریح تسهیلات مندرج در بستۀ حمایت از صادرات غیر نفتی گفت: حمایت‌های بانکی، مالی و بیمه‌ای از صادرکنندگان در شرایط فعلی بسیار مهم بوده و استفاده از فرصت‌های پیش رو در گرو تعامل بیشتر نظام بانکی کشور است.


خسروتاج افزود: تسهیلاتی جهت پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی صادراتی در اختیار بانک توسعه صادرات ایران قرار گرفته که صادرکنندگان می‌توانند ضمن مراجعه به سازمان توسعه تجارت ایران و ارائه مدارک لازم بر اساس شیوه‌نامه‌ها و ضوابط موجود، نسبت به استرداد بخشی از سود پرداختی به نظام بانکی اقدام نمایند. ایشان همچنین به تسهیلات اعطایی به صندوق ضمانت صادرات ایران جهت پرداخت بخشی از کارمزد صدور بیمه نامه‌ها و ضمانتنامه‌های صادراتی اشاره کرده و خواستار توجه جدی صادرکنندگان به این مقوله گردید.


قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به مفاد بسته حمایت از صادرات غیر نفتی در سال 1395و تکالیف قانونی صندوق توسعه ملی در خصوص سپرده‌گذاری ریالی 20 هزار میلیارد ریالی در بانک‌های عامل جهت تأمین سرمایه در گردش واحدهای صادراتی به هماهنگی‌های انجام شده با صندوق توسعه ملی و دستور ریاست محترم جمهوری در خصوص کاهش نرخ سود تسهیلات به 11 درصد اشاره کرد و از بانک‌های عامل خواست جهت توزیع تسهیلات سرمایه در گردش سریعاً اقدام کنند.


در این جلسه که به همت سازمان توسعه تجارت ایران برگزار گردید مدیران بانک‌های عامل، نظرات و دیدگاه‌های خود در جهت بهبود خدمت رسانی به صادرکنندگان را ارائه کرده و آمادگی نظام بانکی جهت کمک به توسعه صادرات غیر نفتی و نیل به اهداف از پیش تعیین شده را اعلام نمودند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب