حسینی صدر: شمارش آرا در انتخابات استانی التهابآفرین خواهد بود
مؤید حسینی صدر در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره استانی شدن انتخابات مجلس اظهار کرد: با استانی شدن انتخابات مخالفم، یک دلیلش این است که نماینده به عنوان یک فرد امین که با موکلانش ارتباط عاطفی دارد، در کشور نقش خود را ایفا میکند.
طرح استانی شدن ناقص است و احتمال کمی دارد به تصویب نهایی برسد و اگر به تصویب نهایی برسد مطمئنا اشکالات زیادی در زمان اجرا خواهد داشت. مردم میپرسند که طراحان این طرح دنبال چه هستند |
وی افزود: مردم از نمایندگان انتظار زیادی دارند، مثلا حوزه انتخابیه من خوی و چایپاره 500 هزار جمعیت دارد، در آنجا حتی اگر کسی را نشناسم میدانم اهل کدام منطقه است و مطالباتش چیست.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: هر چند که از نمایندگان انتظار این است که در کلان قانونگذاری کنند، آنها برای انتقال مشکلات موکلانشان نقش دارند. نمایندگان با وجود شناختی که از حوزههای انتخابیه دارند میتوانند معضلات را به دولت منتقل کنند.
حسینیصدر افزود: به نظر من شیوه فعلی ارتباط صمیمی بین حاکمیت جمهوری اسلامی و نماینده برقرار کرده است، اگر انتخابات استانی برگزار شود دست مردم کمتر به نمایندگان میرسد و مناطق محروم و شهرهای کوچک بیشتر آسیب میبینند.
این نماینده مجلس گفت: همچنین با وجود استانی شدن انتخابات این همه هزینه را یک نماینده از کجا بیاورد؟ اگر ما بخواهیم که یک زندگینامه مختصر و اهم فعالیتهایمان را در تعداد محدود در شهرمان چاپ و منتشر کنیم مشکلات مالی داریم. من از کجا بیاورم سیدی و پوستر در کل استان توزیع کنم؟
وی اضافه کرد: در زمان انتخابات چقدر باید در استان سفر کنم و در حوزهها صحبت کنم؟ این همه ناظر را میخواهند از کجا بیاورند که در حوزهها بر انتخابات نظارت کنند؟ شمارش آرا معضل است. مثلا در آذربایجان غربی حدود 250 نفر نامزد انتخابات مجلس میشوند که ممکن است نام این 250 نفر در هر رأیی باشد. چقدر طول میکشد آرا شمارش شود. در مدتی که نتیجه آرا مشخص میشود، التهابات به وجود میآید.
حسینیصدر تصریح کرد: این طرح ناقص است، احتمال کمی دارد به تصویب نهایی برسد و اگر به تصویب نهایی برسد مطمئنا اشکالات زیادی در زمان اجرا خواهد داشت. مردم میپرسند که طراحان این طرح دنبال چه هستند. من مخالفم به این طرح رأی نمیدهم.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن ادامه داد: البته شاید یکی از دلایلی که نمایندگان میخواهند این طرح به تصویب برسد این است که آنقدر بیاخلاقی در حوزههای انتخابیه میبینند که نمایندگان فکر میکنند برای فرار از این، استانی شدن بهتر است.
وی تأکید کرد: هنوز یک سال به انتخابات مانده در شهر ما یک عده از این خانه به آن خانه میروند و فقط کارشان غیبت کردن از نماینده فعلی است. کدام اخلاق و کدام دین این اجازه را میدهد؟ مثلا فکر میکنند میخواهند نماینده شوند چه کار میخواهند انجام دهند؟ کسی را میشناسم که یک تریلی کامل تقویم، کتاب و پول توزیع کرد. پولش از کجا میآید؟ میخواهند در نمایندگی چه کار کنند؟ برخی نمایندگان اینها را میبینند و به این طرح رأی میدهند. من علیرغم اینکه اینها را میبینم با خودم فکر کردم که اگر انتخابات استانی شود ظلم در حق مردم است.
حسینیصدر گفت: این طرح ناپخته و خام است، اگر شیوه برگزاری انتخابات مشکل دارد باید اساسا مشکلات برطرف شود، نه اینکه طرحهای قبلی دستکاری شود. اینگونه نتیجه خوبی به دست نمیآید.
انتهای پیام/