وزیر ارتباطات: مخالفان شبکههای اجتماعی امروز تعداد زیادی از آنها را برای خود خریدهاند
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از ایرنا، محمود واعظی روز دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه شبکه دسترسی بر پایه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران با نام تجاری تانوما که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهوری در مرکز مخابرات شهید فرد اسدی تهران برگزار شد یکی از سیاست های اصلی دولت یازدهم را تلاش برای کاهش شکاف دیجیتالی بین مناطق مختلف کشور برشمرد و افزود: دولت نگاه ویژه ای در این زمینه به روستاها، مناطق مرزی، نقاط محروم و کم برخوردار کرده است به گونه ای که اکنون هیچ روستایی در کشور نیست که دارای تلفن نباشد.
وی تصریح کرد: وزیرارتباطات از تلاش برای درخدمت درآوردن امکانات آی.سی.تی با هدف ایجاد اشتغال خبرداد و اذعان داشت:سال گذشته براین اساس یک صد هزار شغل ایجاد شد و امسال نیز این روند ادامه خواهد داشت.
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تحول بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در دولت یازدهم گفت:اکنون ظرفیت شبکه پهن باند کشور با رشدی 15 درصدی به بیش از 10 هزارگیگابایت افزایش یافته است.
محمود واعظی گفت:اکنون ظرفیت شبکه انتقال کشوراز 900 گیگابایت ابتدای دولت یازدهم با رشدی 11 برابری به 10 هزار گیگابایت رسیده است.
عضو هیات دولت با یادآوری اینکه تنها یک یا دو شهر کشور در ابتدای دولت یازدهم دارای نسل سوم تلفن همراه بودند اضافه کرد: اکنون 900 شهر کشور نسل سوم تلفن همراه دارند و دولت متعهد شده است تاپایان کارخود همه شهرهای کشور را به نسل سوم تلفن همراه که مزایای زیادی دارد مجهز کند.
واعظی خاطرنشان کرد: نسل چهارم تلفن همراه در ابتدای دولت یازدهم در هیچ شهری از شهرهای ایران وجود نداشت در حالی که اکنون 742 شهر به این نسل جدید تلفن همراه مجهز شده اند.
وزیرارتباطات با تاکید براینکه پیش از دولت یازدهم اینترنت در هیچ روستای ایران وجود نداشت گفت: اکنون و در سایه تلاش های دولت بیش از 27 هزار روستای کشور دارای اینترنت شده که می توانند بر این بستر سایرخدمات را نیز دریافت دارند.
واعظی اضافه کرد: اکنون بیش از 50 مرکز داده(دیتا سنتر) بزرگ در کشور وجود دارد و هفت مرکز تبادل ترافیک فعال به تبادل ترافیک در کشور کمک می کنند و تولید کنندگان محتوا نیز افزایش یافته اند.
عضوکابینه دولت تدبیرو امید از افزایش تعداد کاربران اینترنت کشور که تا پیش از این دولت تنها سه میلیون و 500 هزار نفر بودند خبر داد و عنوان کرد: اکنون تعدادکاربران فعال اینترنت کشور به بیش از 43 میلیون نفر رسیده است.
واعظی گفت: دولت یازدهم با شناخت درست از تکنولوژی آی.سی.تی و اثر مثبتی که در رشد تولید ناخالص داخلی دارد این تکنولوژی را درخدمت توسعه کشور قرارداد درحالی که پیش از این دولت نگاه به آی.سی.تی نگاهی تشریفاتی بود.
وزیرارتباطات به سیاست های دولت یازدهم برای توسعه بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و ادامه داد: تحقق دسترسی آزاد به اطلاعات که گرچه پیش از این دولت وجود داشت اما اجرایی نشده بود از اهداف دولت است که برای آن با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصوبه ای تنظیم و تصویب شد و اکنون دولت با همه فشارهایی که در این باره بر وی وارد می شود دربرابر فشارها ایستادگی کرده تا در این زمینه از جهان عقب نمانیم.
واعظی تحقق حقوق شهروندی که بخش بزرگ آن در ارتباطات و فناوری اطلاعات مستتر است را از سیاست های دولت برای توسعه آی.سی.تی برشمرد و گفت: قیم مردم نیستیم در عین اینکه مخالف موارد غیراخلاقی و ضربه زننده به اسلام و امنیت کشور هستیم اما دسترسی به غیر از این موارد را حق همه مردم می دانیم.
انتهای پیام/