بهرهبرداری از ۲۵۰ تخت روانپزشکی جدید طی چند ماه آینده
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سید محمد هادی ایازی در همایش سلامت روان و نهادهای اجتماعی با تاکید بر این که باید زمینههای لازم برای مشارکت مردم در حوزه سلامت فراهم شود، گفت: قانونگذاران در سال ۶۴ طی مصوباتی وجود سازمانی در وزارت بهداشت به منظور سامان دادن به سازمانهای مردم نهاد و انجمنها را تصویب کرد اما تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت و ایجاد معاونت امور اجتماعی در این اواخر اجرایی نشده بود.
معاون امور اجتماعی وزرت بهداشت بر لزوم تسهیل کار خیرین و انجمنها و سازمانهای مردم نهاد تاکید کرد و افزود: هم اکنون ۶۲۰ سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت وجود دارند که بخش عمدهای از فعالیت آنها در حوزه فرهنگ سازی و پیشگیری است.
ایازی با اشاره به وجود ۸۶۵ خیریه، انجمن و کانون در حوزه سلامت افزود: در حوزه سلامت روان افراد و مجموعههایی فعالیت میکنند اما سازوکار مشخصی ندارند که به همین علت نیاز به شبکه در این حوزه وجود داشت که انجمن سلامت روان با عنوان" اسرا " میتواند در ایجاد شبکه سلامت روان موثر باشد.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به این که در دولت یازدهم به موضوع سلامت روان اهمیت بیشتری داده شد، افزود: در این دوره توانستیم هزار تخت روانپزشکی را راه اندازی کنیم و طی چند ماه آینده نیز ۲۵۰ تخت دیگر به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به نقش موثر سمنها و نهادهای اجتماعی در حوزه سلامت روان، گفت: نهادهای اجتماعی و انجمن ها باید مطالبات خود را بیان کنند و در قالب سمنها نگاه خود را اعلام و پیگیر مطالبات خود باشند و بعد از آن مساله را رسانهای کنند تا مسئولان نیز دغدغه آنها را برطرف کنند.
ایازی ضمن اشاره به وجود ۶۴ سازمان مردم نهاد در حوزه سرطان، گفت: این سازمانها توانستند در سال گذشته شبکه ملی سرطان ایجاد کنند و بسیاری از مطالبات خود را توانستند توسط ایجاد این شبکه قوی در وزارت بهداشت به جریان بیاندازند.
معاون امور اجتماعی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت دستگاهها و سازمانهای مختلف در حوزه سلامت روان تاکید کرد و افزود: ائمه جمعه شهرهای مختلف نیز میتوانند در حوزه پیشگیری به سلامت مردم کمک کنند.
انتهای پیام/